8.3 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Націоналісти з “С14” пояснили, чому не йдуть на вибори

Націоналістичний рух “Січ” оголосив, що не бере участі у виборах до Верховної Ради через розбіжності в блоці націоналістів.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться в заяві на телеграм-каналі “С14”.

“Восени 2018-го року [руху] СІЧ довелося зробити дуже важкий крок для збереження об’єднання. Ми отримували кар’єрні та фінансові пропозиції, а пізніше погрози та залякування, але обрали честь та ідею. Підтримали стратегію об’єднання націоналістів”, – нагадали в організації, яку очолює Євген Карась.

“Січ” заявляє про свій великий “вклад у захист країни від зростання проросійських сил, протидію поліцейському свавіллю та корупції чиновників, просвітництво молоді, реабілітацію та соціально-правову допомогу ветеранам війни, захист екології та інтересів простих громадян”.

Також в організації нагадують про підтримку Руслана Кошулинського, висуванця ВО “Свобода”, об’єднаними націоналістами на президентських виборах-2019.

“Ми до кінця йшли з об’єднаними націоналістами і ніколи не зрадили інтересам націоналістичного руху. Але зараз рух СІЧ стикнувся з неможливістю конструктивного діалогу з окремими учасниками об’єднання. СІЧ не може перебувати у таких взаємовідносинах”, – сказано в заяві.

“…Дехто матиме час та натхнення розпускати плітки. Пам’ятайте, що сьогодні результат в руках у безпосередніх учасників виборів. Покращіть його. Бажаємо успіху націоналістичним силам”, – сказано в повідомленні.

Раніше Євген Карась спростував заяви про співпрацю “С14” та СБУ.

Нагадаємо, лідер консервативної партії “Традиція і Порядок” Богдан Ходаковський вирішив висуватися від партії “Сила і Честь” Ігора Смешка на парламентських виборах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>