19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Від Смешка на вибори йде лідер партії “Традиція і Порядок”

Лідер партії “Традиція і Порядок” Богдан Ходаковський вирішив висуватися від партії “Сила і Честь” Ігора Смешка на парламентських виборах.

Про це Ходаковський розповів на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, він надав перевагу саме партії Смешка через схожу ідеологію та широкі можливості для організації проектів без усіляких тіньових домовленостей.

У той же час Ходаковський зазначає, що він не обіцяє “золотих гір”, однак натомість обіцяє справедливість винагороди та щастя перемоги.

“Політика – справа молоді, яка довела свою надійність важкою працею і випробуваннями фронту. Ми маємо відповісти на цей запит. Не обіцяю золотих гір. Роздати усім бюджет і знизити ціни на газ так просто не вийде. Обіцяю піт праці, справедливість винагороди і сподіваюсь на щастя перемоги”, – пише лідер партії “Традиція і Порядок”.

Також він додає, що ще однією причиною його бажання пійти на вибори є те, що Житомирщина потребує свого представника в Парламенті, який буде знати про проблеми людей.

“А ще йду тому, що Житомирщина давно потребує свого представника в Парламенті, який знає актуальні проблеми і не віддалений від людей. Я так само ходжу в неділю в церкву, так само дратуюсь розбитим дорогам і так само радію коли брати і друзі повертаються з фронту живі і здорові”, – зазначає Ходаковський.

За кампанію відповідає виключно сам лідер партії “Традиція і Порядок”.

“Але маю подвійну відповідальність, адже мене уповноважили на цей крок сотні активістів руху Традиція і Порядок. Я не можу розчарувати сподівання тих, хто вже декілька років пліч-о-пліч зі мною веде активну громадську діяльність. Ви можете долучитися вже сьогодні, написавши в приватні. Незалежно від результатів, формую довгострокові команди, які попри політичну обстановку, готові будувати успішну Житомирщину”, – закликає політик.

Богдан відмічає, що він вже зараз розпочав співпрацю з громадськими рухами на Житомирщині і готовий до зустрічей з усіма лідерами.

Посилання на анкету для бажаючих приєднатися до команди в Житомирщині.

https://www.facebook.com/bohdan.khodakovsky/posts/455591915270035

Раніше журналіст ІНФОРМАТОРа вирішив поспілкуватися з Богданом Ходаковським – лідером «Традиції і Порядку» про політичні абміції організації, вуличні акції, правих і лівих у Європі і про те, які виклики сучасний світ кинув Україні, українцям і всьому світові загалом.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>