9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Карась спростував заяви про співпрацю «С14» та СБУ

Інформацію щодо начебто співпраці «С14» із СБУ поширюють для того, щоб показати, що будь-яка громадська організація результативна, коли хтось її «кришує».

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив лідер організації «С14» Євген Карась.

Лідер «С14», відповідаючи на запитання глядачів щодо співпраці організації з СБУ, заявив: «Усі, хто це каже, абсолютні брехуни».

«Щодо СБУ – звичайно, спілкуються працівники спецслужб із усіма політичними рухами, але тут питання в іншому – наскільки люди виконують їхні вказівки або отримують якесь фінансування, якщо воно є. І питання, наскільки вони щирі в тому, щоб приховувати це від людей», – зазначив Євген Карась.

Лідер «С14» зазначив, що вже говорив про те, що затриманих сепаратистів або інформацію про тих, кого не можуть затримати, члени організації передають СБУ. Іноді, з його слів, затримання відбувається без попередження спецслужб, щоб уникнути «зливу» інформації, і завдяки організації багато бойовиків отримають реальні вироки.

«У цьому контексті ми ніколи не отримували жодних грошей від СБУ, ніколи не отримували від них якихось політичних брудних замовлень, ми ніколи не виконували наказ на когось напасти чи спровокувати конфлікт. Ніколи такого не було, жодного разу. Ми з ними спілкуємося лише заради передачі інформації, яка згодиться для того, щоб припинити діяльність того чи іншого сєпарського угруповання», – заявив Євген Карась.

Євген Карась розповів, що побився на цю тему об заклад із блогером Шарієм на 10 тисяч доларів, і зараз той, програвши парі, ховається від нього. Він заявив про готовність пройти поліграф, щоб довести свою правоту, та додав, що інформацію щодо начебто співпраці «С14» із СБУ поширюють для того, щоб показати, що будь-яка громадська діяльність є результативною, коли хтось її «кришує».

«Якщо Аваков когось «кришує», йому не хочеться вірити, що хтось може робити це без «криші». От, будь ласка, нехай вчиться у нас», – заявив Євген Карась.

Раніше ми писали, що суд заарештував поліцейського Василя Мельникова, який брав участь у побитті активістів організації С14.

3 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>