10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

МЗС радить українцям не відвідувати південь Ізраїлю

У департаменті консульської служби Міністерства закордонних справ України радять утриматися від відвідування південних територій Ізраїлю з огляду на чергове загострення ізраїльсько-палестинського протистояння.

ідповідні рекомендації МЗС оприлюднило у вівторок, 7 травня.

«У зв’язку із черговою ескалацією ізраїльсько-палестинського протистояння та масованими ракетно-мінометними обстрілами південних територій Ізраїлю, які розпочалися 4 травня, рекомендуємо громадянам України утриматися на даному етапі від відвідання зазначених територій і населених пунктів», – йдеться в повідомленні, оприлюдненому 7 травня.

У разі перебування у населених пунктах країни, розташованих поблизу Сектора Газа, під час увімкнення сигналу повітряної тривоги МЗС радить невідкладно скористатися бомбосховищами.

Йдеться, зокрема, про міста Ашкелон, Ашдод, Кірьят-Малахі, Сдерот, Нетівот, Мазкерет Батія, Кірьят-Екрон, Явне, Гедера, Кірьят-Гат, Тель-Шева, регіональні ради Шаар а-Негев, Сдот Негев, Бреннер, Ешколь, Хоф-Ашкелон, Йоав, Шафір, Лахіш, Бней Шімон, Беер-Тувія, Мерхавім, Нахал Сорек, Гдерот, Мате Ієгуда, Гезер.

Відзначимо, що упродовж вихідних палестинські бойовики випустили по Ізраїлю сотні ракет, Ізраїль у відповідь обстріляв цілі «Хамасу» в Смузі Газа. Палестинські медики повідомили про 23 загиблих внаслідок авіаударів. З ізраїльського боку повідомляють про чотири жертви.

До цього МЗС України відповіло на видачу російських паспортів мешканцям ОРДЛО.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>