15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ми ніколи не будемо в московській неволі, бо нарешті здобули Помісну православну церкву, – Лозовий

Народний депутат Андрій Лозовий привітав жителів села Грушвиця з різдвяними святами і заспівав з ними колядки.

Фестиваль «Різдвяна зірка» у селі Грушвиця на Рівненщині відвідав сьогодні народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий. Депутат привітав місцевих мешканців з різдвяними святами та подякував організаторам і творчим колективам за зусилля, які вони доклали до проведення фестивалю. Окрему вдячність Лозовий висловив архієпископу Рівненському і Островському Іларіону, який знайшов час відвідати свято.

Селянам, які зібралися в місцевому будинку культури, парламентар передав вітання від лідера Радикальної партії Олега Ляшка, – передає ІНФОРМАТОР.

«У Грушвиці я вже давно залишив частинку свого серця, тому що тут живуть справжні, щирі, добрі люди. Наш лідер Олег Ляшко був у Грушвиці і приїде ще. Він сказав, що ніколи не забуте співу місцевого ансамблю «Колежанки». Дозвольте передати вам вітання від нашого лідера», – звернувся Лозовий до селян.

https://www.facebook.com/Andriy.Lozovyi/videos/3016398541719189/

У своїй промові парламентар наголосив, що Україна вже ніколи не буде в неволі, бо зуміла вибороти незалежну від Москви Помісну православну церкву.

«Вже ніколи не буде неволі завдяки кращим з кращих, які зараз на фронті. Давайте будемо молитися за них, і якщо є можливості – помагати. Не буде ніколи неволі, бо ми нарешті здобули те, за що українці боролися сотні років – Помісну православну церкву, яку понад триста років тому в рейдерський спосіб захопила Москва. Це була дуже тривала боротьба. Майже тридцять років на Святійшого патріарха Руси-України Філарета лилися страшні потоки брехні, приниження, дискредитації, але він боровся і вистояв», – сказав народний депутат.

Лозовий побажав місцевим мешканцям здоров’я, високих зарплат і пенсій та повних холодильників: «Міцного здоров’я вам, радості. Щоб у кожного були робота, зарплати, високі пенсії, за які можна жити, а не виживати. Щоб у всіх був повний холодильник і щоб наші герої завжди поверталися з фронту».

Після привітань і побажань депутат разом з усіма учасниками свята заспівав колядку «Добрий вечір тобі, пане господарю».

Нагадаємо, Андрій Лозовий вимагає пільгових тарифів на комунальні послуги для Української церкви. Раніше депутат назвав несправедливим рішення уряду про підвищення тарифів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>