14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Медведчук має бути заарештований, – речник «Нацкорпусу»

Віктор Медведчук має бути заарештований, а українське медіаполе очищене від проросійських телеканалів.

Про це у коментарі виданню ІНФОРМАТОР заявив речник партії «Національний корпус» Олександр Алфьоров.

Як відомо, сьогодні, 8 липня, під стінами Офісу президента зібралися кілька сотень націоналістів. Вони вимагали від Володимира Зеленського відреагувати на плани телеканалу NewsOne та російський пропагандистський каналу «Россия 24» провести телеміст «Треба поговорити».

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/484073109020562/

Алфьоров зазначив, що ситуація з телемостом була урегульована за 40 хв до початку акції, та пропри це «Національний корпус» прийняв рішення не скасовувати її, оскільки в націоналістів є ряд інших вимог до влади.

«Ми наполягаємо, що медіаполе має бути очищене, а Віктор Медведчук має бути заарештований. Ця людина сконцентрувала всі зв’язки з прокремлівською агентурою. Він у Мінську вирішує долю України. Тепер він вирішив завдяки купленим за російські гроші телеканалам начебто розпочати переговорні процеси. Хоча це все абсолютно гра Кремля. Починаючи від справи Василя Стуса і завершуючи телемостом, Віктор Медведчук ніколи не робив нічого позитивного для України. Це людина, яка абсолютно завжди діє в інтересах РФ», – заявив речник «Нацкорпусу».

Нагадаємо, нещодавно NewsOne та російський пропагандистський канал «Россия 24» анонсували телеміст «Треба поговорити». Згодом NewsOne повідомив про скасування телемосту, який був запланований на 12 липня.

Відео – Роман Пєтушков

62 КОМЕНТАРІ

  1. Пора арештувати речника ,за розпалювання війни в державі ,*Герої *дайте спокійно жити !,чи ви хочете ,щоб війна ніколи не закінчилась через ваш беспредєл .

  2. Дивно, що до цього часу він прекрасно почувається, плює нам всім в обличчя і робить свою чорну справу. Веде перемовини з вбивцею Путіним, пишається дружбою з ним, скуповує канали і відповідні органи ним не цікавляться. Хоча давно йому час сидіти .

  3. Ведь это только разгоаор, если хоть один волос упадет с головы спецслужбы этих героев достанут из под земли. А те кто ими руководит это прекрасно знают. Медведчук их не боится.

  4. Василий Чаплыгин а все эти гнидные нацыки-фашики,только как шакалы могут тявкать из за угла,на большее они не способны,шакалье ?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>