10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Медведчук купив телеканал “Прямий”, – інформатор

Кум президента РФ Віктор Медведчук продовжує скуповувати медіаактиви в Україні. Цього разу під його фактичний контроль перейшов телеканал “Прямий”, який пов’язують з Петром Порошенком та Ігорем Кононенком. 

Про це ІНФОРМАТОРу стало відомо з власних джерел у керівництві телеканалу.

За словами співрозмовника видання, півтора тижні тому між бенефіціарами “Прямого” (бенефіціарами називають Ігоря Кононенка і Петра Порошенка – ред.) та Віктором Медведчуком була досягнута домовленість про продаж телеканалу.

Це підтверджує і факт того, що 9 липня Наталія Швець звільнилася з посади шеф-редактора “Прямого каналу” за власним бажанням. Замість неї шеф-редактором був призначений Віктор Медвідь. Згідно його сторінки у Facebook, раніше він працював редактором на телеканалі NewsOne.

Хто саме стане номінальним власником “Прямого”, наразі невідомо. Однак достеменно відомо, що “запишуть” телеканал не на соратника Медведчука Тараса Козака, який вже володіє каналами “112 Україна”, NewsOne та ZIK.

Як стверджує джерело, тепер у чотирьох головних інформаційних каналів України, окрім спільного фактичного власника, буде ще й спільний менеджмент. До його складу увійшли Олексій Семенов (генеральний продюсер медіа-холдингу “Новини”, до складу якого входять телеканали “112 Україна”, NewsOne і ZIK, колишній генеральний продюсер “Прямого”, – ред.) та гендиректор “Прямого” Євгенія Захарова, яку  помітили в офісі каналу ZIK після того, як його купив соратник Медведчука Тарас Козак.

Читайте також про те, як Віктор Медведчук використовує нацистські методи для політичного піару.

11 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>