14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Гендиректор «Прямого» Євгенія Захарова почала зʼявлятися на ZIK. Нещодавно канал очолив її колишній колега Олексій Семенов

Генеральний директор телеканалу «Прямий» Євгенія Захарова, який пов’язують з експрезидентом Петром Порошенком, почала з’являтися на телеканалі ZIK.

Про це пише theБабель.

3 червня генеральний продюсер «Прямого» Олексій Семенов звільнився з каналу та очолив холдинг «Новини», в який входять 112 Україна, NewsOne і ZIK, а 14 червня офіційно стало відомо, що ZIK купив соратник Віктора Медведчука Тарас Козак.

Захарову на ZIK бачили, мінімум, двічі за останній тиждень. 27 червня вона дивилася разом з Семеновим трансляцію звільнення чотирьох українських полонених з полону бойовиків на Донбасі, про який також домовлявся Медведчук. А 1 липня знову відвідувала редакцію ZIK.

Свої візити на «канал конкурентів» Захарова коментувати відмовилася. На запитання чи збирається вона переходити на ZIK вона теж не відповіла.

«Я офіційно є генеральним директором телеканалу «Прямий». Станом на зараз така інформація», — заявила Захарова кореспонденту theБабеля.

Працівники каналу кажуть, що останнім часом Захарова з’являється в офісі «Прямого» нечасто. «У кабінеті генерального директора сидить Світлана Орловська, вона керує каналом та приймає рішення щодо поточної роботи», — на умовах анонімності розповів кореспонденту theБабеля співробітник «Прямого».

24 червня з редакцією «Прямого» зустрічався Порошенко. Він заявив, що канал не будуть продавати людям Медведчука. На зборах також представили ведучу Світлану Орловську, як нового керівника телекомпанії.

Нагадаємо, Остап Дроздов заявив про своє звільнення з телеканалу ZIK.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>