1.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Мадуро заявив, що протести опозиції у Венесуелі зазнали поразки

Президент Венесуели Мадуро оголосив перемогу над “спробою державного перевороту” і назвав протести опозиції “невдалими”.

Мадуро назвав ці протести «спробою державного перевороту» та звинуватив у організації протестів колишнього мера столиці країни Каракаса Леопольда Лопеса.

«Я хочу привітати вас із твердою, лояльною та сміливою позицією, з якої ви керували розгромом невеликої групи, яка намагалася наповнити Венесуелу насильством. Я хочу привітати верховне військове командування з його сміливістю в захисті миру», — заявив Мадуро.

Нагадаємо, лідер опозиції Венесуели, тимчасовий президент країни Хуан Гуайдо закликав військовослужбовців і народ країни до повалення режиму президента Ніколаса Мадуро і заявив, що венесуельська армія стала на його бік.

Згодом у Каракасі військові на броньованих вантажівках в’їхали у натовп протестувальників.

У той же час під посольством Венесуели у Вашингтоні проходила акція протесту на фоні загострення політичної ситуації у Венесуелі.

Після цього державний секретар США Майк Помпео заявив, що президент Венесуели Ніколас Мадуро планував 30 квітня бігти з країни, але керівництво РФ відмовило йому.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>