19.7 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Луценко заявив, що Лещенко можуть викликати до ГПУ і вручити підозру

Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що народного депутата Сергія Лещенка викличуть до Генпрокуратури, і там, ймовірно, вручать йому підозру.

Про це заявив Генпрокурор Юрій Луценко на брифінгу в Києві.

Він зазначив, що Лещенку можуть оголосити про підозру за розголошення даних досудового слідства в його публікаціях про так звану чорну касу Януковича.

“Наше слідство в справі Burisma є незалежним, неполітизованим і об’єктивним … народний депутат Лещенко буде викликаний слідством, йому будуть поставлені запитання і, ймовірно, вручено підозру про розголошення даних досудового слідства щодо так званої “чорної каси” Партії регіонів, що призвело до втручанню в американські вибори з української території”, – сказав Луценко.

Генпрокурор підкреслив, що журналісти не несуть відповідальності за розголошення матеріалів, однак Лещенко вже був у статусі депутата.

“Але пан Лещенко як народний депутат точно її (відповідальність, – Ред.) понесе. Або він вкаже, хто йому злив інформацію, або буде відповідати самостійно”, – додав Луценко.

Він зазначив, що сьогодні або завтра депутату направлять повідомлення про виклик у ГПУ.

Луценко додав, що підозри ще немає, але “очевидно, що вона буде”.

Нагадаємо, Лещенко пообіцяв викрити Луценко і показати ще одну сторінку “чорної бухгалтерії” Януковича з інформацією про виплати американському політтехнологу Полу Манафорту.

Також обраний до Верховної Ради за списком БПП народний депутат Сергій Лещенко більше не є членом команди Володимира Зеленського. Ініціатором «розлуки» був Зеленський, який і запропонував нардепу припинити співпрацю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>