14.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Зеленський розпрощався з Лещенком, – джерело

Обраний до Верховної Ради за списком БПП народний депутат Сергій Лещенко більше не є членом команди Володимира Зеленського.

Про це ІНФОРМАТОРу повідомило джерело в штабі переможця президентських виборів.

За словами інсайдера, ініціатором «розлуки» був Зеленський, який і запропонував нардепу припинити співпрацю. «У них не склався конструктивний діалог», – повідомив співрозмовник видання.

Ще одна причина, чому Лещенка більше не хочуть бачити в офісі Зеленського – політконсультант Дмитро Разумков, який останнім часом конфліктував з народним депутатом.

Раніше в інтерв’ю РБК Україна Володимир Зеленський не підтвердив, що Сергій Лещенко є членом його команди.

«А хто вам сказав, що Лещенко – член нашої команди? У нас унікальна ситуація, до нас приходять абсолютно різні люди, підтримують, допомагають, спасибі їм», – говорив Зеленський за кілька днів до виборів.

У складі команди, яку тоді ще кандидат у президенти представив під час ефіру на телеканалі «1+1», парламентаря також не виявилося.

Попри це, 21 квітня, у день виборів Лещенка бачили у штабі Зеленського. У нього навіть був доступ до приміщень, куди не пускали журналістів.

А вчора нардеп прийшов на пленарне засідання у зелених шкарпетках, які демонстрував колегам.

Нагадаємо, Сергій Лещенко неодноразово заявляв про готовність посісти високу посаду у виконавчих органах влади. Зокрема, політик був не проти попрацювати Генеральним прокурором.

5 КОМЕНТАРІ

  1. Цей запроданець просидів в партіі Порошенка 5 років і думав що Зеленський його сприйме начальство любить донос але не любить доносчиків

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>