12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко-уряду: Ваша політика – це 3 мільйони заробітчан

Олег Ляшко звинуватив Кабмін і, зокрема, міністерство економічного розвитку і торгівлі, у міграції мільйонів заробітчан за кордон.

Під час години запитань до уряду політик підкреслив: це міністерство має бути драйвером, а не гальмом економічного розвитку, – передає прес-служба РПЛ.

«Ваша економічна політика зводиться до одного – скасування «книг скарг» і дерибан державної власності. Ви не даєте людям надію, не даєте майбутнього. Вся ваша політика – це 3 мільйони заробітчан у Польщі і, в тому числі, ваших земляків із Львівщини. Половини Львівщини немає, бо люди на заробітках. Ми вимагаємо від вас іншої політики – щоб ви були драйверами в уряді, задавали напрямок економічного розвитку. Нам треба повернути людей додому, щоб вони заробляли в Україні. А у нас заробляють тільки ті, хто при владі», – звернувся Ляшко до міністра економічного розвитку і торгівлі Кубіва.

Нагадаємо, раніше Ляшко заявив, що Україна продовжує сидіти в економічній ямі завдяки МВФ.

Також лідер Радикальної партії заявив про те, що мільярди доларів треба витрачати не на імпортне вугілля, а на зарплату і безпеку наших шахтарів.

30 КОМЕНТАРІ

  1. В последние недели пан Ляшко сорвался с цепи. Ему сказали делать то, что он умеет лучше всего – устраивать цирк. Его можно сравнить с дрессированной собакой, которая никогда не нападет без команды хозяина.

    На внеочередных выборах, его партия не сможет преодолеть барьер в 5 процентов, поэтому он пытается максимально нагадить Зеленскому перед уходом. Не исключено, что делается это по договоренности с Петей, о которой ранее писал сайт “Страна”.

    Ляшко из тех людей, которые сначала критикуют законопроект, а потом всей партией за него голосуют. Он, по моему личному мнению, самый продажный депутат из всех, что есть на данный момент. Его партия как бы критикует Порошенко, но когда надо – молчит в тряпочку. Мы наблюдаем закат его политической карьеры. Сам Олежа отказывается это принять, но результаты на парламентских, окончательно поставят точку в таком проекте, как Ляшко Олег Валерьевич.

  2. НІ…ЦЕ ВАША ПОЛІТИКА..ЦЕ ВИ ЛЮДЕЙ ПОГНАЛИ З РІДНОЇ КРАЇНИ…УРОДИ…ТЕБЕ Б У ПОЛЬЩУ НА КЛУБНИКУ НА ЖАРУ ТА ПО ДВАНАДЦЯТЬ ГОДИН…ТВАРЮКА БРЕХЛИВА

  3. Это ваша политика!!!Наша это вернуть и сделать Украину процветающей,для этого у нас всё есть, но это вам не выгодно,поэтому и глотки рвёте!!!

  4. це плоди вашого п,ятирічного керування,наша економіка піднімається на папері,а молодь допомагає піднімати польську економіку

  5. У тебя язык хорошо болтает он ведь без костей но ты шлепаешь то что может поддержать Парашу все вы у одного корыта и боитесь потерять а все таки придётся как не кричи по твоему не будет иди к пороху

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>