12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко підозрює Зеленського у держзраді і вимагає оприлюднення стенограм його міжнародних зустрічей

Олег Ляшко не виключає, що Зеленський змовився з росіянами, а боротьба української делегації в ПАРЄ зламала його плани. 

На своїй сторінці у Facebook політик проаналізував події останніх місяців та навів аргументи, які мають підтвердити його здогадки.

“1. Міжнародний трибунал з морського права вирішив, що 24 українькі моряки мають бути звільнені та повернені до України. Також РФ повинна повернути Україні кораблі, без жодних вимог та умов. У такому разі їх кримінальне переслідування буде припинено, про що заявили на Трибуналі представники РФ.

2. Росія відмовилася виконувати рішення Трибуналу. Термін виконання закінчився 25.06.2019.

3. Зеленський домовився (змовився) з російським керівництвом, що замість негайного та безумовного звільнення невинуватих моряків їх переведуть з однієї тюрми до іншої (з російської до української) і, головне — продовжуть судити за нібито скоєне ними «порушення російського кордону». Що планували робити з кораблями — наразі незрозуміло.

Ця змова вочевидь відбулася десь поміж 25.05 та 8.06.2019.

4. По-перше, це означало, що Україна мала поставити хрест на рішенні Трибуналу: питання вирішувалося у позасудовий спосіб.

5. РФ, не бажаючи віддавати незаконно запроторених за ґрати моряків, фактично вимагає за їх звільнення «чистосердечне визнання» України, яке зробить її винною за всі злочини росіян і зніме з РФ будь-яку відповідальність (юридичну, політичну, матеріальну) — і за поранення, і за ув’язнення, і за пошкодження кораблів.

6. По-друге, РФ вимагала письмових гарантій, що судити будуть за російськими законами. Тобто Україна визнає юрисдикцію (чинність законів) РФ за місцем інциденту — в Криму. Тобто де-юре визнає Крим російським.

7. Погодитися на таке — це є державна зрада (тобто злочин) і зрада моряків, які півроку стоять на тому, що не визнають своєї провини (тобто підступність).

8. Тому, коли МЗС РФ надіслав ноту з такими нахабними вимогами, українське МЗС відповіло дуже чітко: виконуйте рішення Трибуналу, повертайте моряків негайно і без жодних умов. Іншої відповіді бути не могло: моряків зобов’язані були повернути не пізніше минулого понеділку.

9. Така відповідь МЗС викликала вкрай негативну та істерічну, а головне — цілком однакову реакцію Москви та президента України.

10. Що буде тепер з Росією, яка не виконала рішення Міжнародного трибуналу з морського права, не повернула моряків та кораблі? Не знаю. Може, заборонять російським суднам заходити в порти інших країн. Може, заборонять проходити проливами.

Я не знаю, що далі буде, які санкції накладуть на РФ. Тому що такого нахабства, як невиконання рішення Трибуналу, раніше не було ніколи”, – зазначив лідер РПЛ.

Зважаючи на надзвичайну ситуацію, лідер Радикальної партії вимагає від МЗС оприлюднити стенограми зустрічей Зеленського з Макроном і Меркель у тій частині, що стосується обговорення питань звільнення наших військовополонених моряків і повернення російської делегації до ПАРЄ. Також він закликав офіс президента повідомити громадськість чи були в них контакти з росіянами на цей рахунок.

“Вся ця дуже підозріла історія має стати предметом дуже ретельного розслідування спецслужб. Також я ініціюю створення парламентської ТСК з цього приводу. Якщо була змова Зеленського з росіянами – це державна зрада!”, – наголосив Ляшко.

Раніше Олег Ляшко заявив, що якщо Володимир Зеленський до кінця дня не підпише закон про ТСК, який передбачає процедуру імпічменту президента, це означає, що він боїться відповідальності, народовладдя і парламентського контролю.

226 КОМЕНТАРІ

  1. как Вы вели себя на последней в своей “деятельности” в ПАРЕ…Ты,Гончаренко ,Геращенко ;)))) вот культура,базарные выходки,выкрики…

  2. Чому він не вимагав стенограм від Порошенко, який був при владі 5 років? Що зробив за ці роки сам Ляшко,щоб змінити Україну?

  3. Більшого зрадника ніж ” паруброк з вилами ” важко знайти. Тому тебе покинув ” Хазяїн териконів та заводів шахт та земель ” Донбасу.

  4. Пока ты выламы корову дойив коняка здохла.
    Через таких дрищив.
    Украинский народ 15лет.зарплату тоби платыть.
    Беры тепер выла и на фронт.
    Косяки там одробляють.

  5. Народ до каких пор мы это ЧМО будем продолжать выбирать в Раду. Что он сделал полезного?Маму -миллионершей с дворцами и сотнями га земли. Когда мы начнем уже думать и не вестись на его брехню и обвинения всего и вся. Вручим ему вилы и отправим к быкам. Это самое достойное место для этой твари.

  6. Той випадок, коли гостю чітко вказали на двері, а той, перетопчуюся у передпокої, удає, що спілкування з господарями ще точиться і комусь важливі його репліки.

  7. Та сколько ж можно. Ляшко скотыняка иды до сракы. Обливая дерьмом президента , нашего. Народного президента, которого мы избрали ,ты рейтинг свой не повысишь. Так что аривидерчи

  8. Мы бы ,НАРОД ,ХОТЕЛИ БЫ ЗНАТЬ ваши договоренности????Когда вы в эфирах, невозможно,ненавидете друг друга, а дальше…..целуетесь….

  9. Чтоб умишко иметь, надо мозги иметь , а где ж их взять,если рот не закрывается, выплевал все, что было. Сейчас безмозглый, потому и неадекватный.

  10. Ляшко хватит всякий бред нести,хто его слушает, это человек любит людей будоражит, он от этого какйфует, говорит лишбычто.

  11. Ляшко жопашнік він проти народу України і проти Володимира Олександровича Зеленського йому потрібно щоб не забрали корито безкоштовне бо він крадій і все робить щоб відпрацювати ? гроші які йому платять за брехню

  12. Вот гнида,да этого пидераса Ляшко давно надо посадить в курятник и пусть там кукарекает.Я бы на месте Зеленского зделал бы все что ты эта мразь ответила за всё и за мамашу миллионершей и за землю и за его бурную деятельность.

  13. Ляшко,не рівняй Зеленського з собою!Ти продався Ахметову з потрохами,то думаєш,що всі продажні!Вже не хочеться бачити твою фізіономію,скоріше б вибори,надіюсь ти туди не попадеш!Граєш на публіку по дебільному,вважаєш,що люди будуть вірити твоім лозунгам,які лунають від тебе с таким пафосом,аж слюни розбризгуєш,та все одне і те ж!Народ в нас розумний тебе,балаболку,вже розкусив,так що “гуляй Вася”!

  14. Ляшко ты лучше роскажи с какого доходу розбагател, а не стенограмы слушаеш, что ты росказкеш за стенами парламента и как себя ведеш(порядочный ты наш))

  15. Ляжко чувствует, что его политической карьере конец, а больше ничего не умеет делать. Пиарится во всю, но никто не понимает о чем это он.

  16. А Порох вже пів року тому знав що Росію повернуть, тай вся ваша компашка знала!!! а тепер валите все на Зе? Зрадники!!!!

  17. А пива холодного тебе не надо,а мордой об асфальт а может ключи от квартиры где деньги лежат.Перед тобой Янык с Петрухой много отчитывались, колхозник ты почетный

  18. Здравого рассудка нет.Умных речей нет во благо украины и народа нет.кого мы избирали???и кто правил страной???

  19. Ти хто такий щоб требовать з президента , тільки народ може запитати в нього , а не прихвостні продажні порошенківські , ти ніде не працюючи все життя , маєш мілліони за що, за « правильні > голосування

  20. Чого він Порошенка ні в чому не звинувачує. Кормушка була?! Де цей ” гарант” конституції гроші хапав, нехай краще розкаже. ” Балалайка.

  21. Був випадок, коли він зробив припущення,що в минулому житті, мабуть, був собакою.Здається мені,що це таки да – правда,тому що деякий навик того життя залишився і на тепер —багато гавка.

  22. Ляшко, ты уже такую чуш несёшь, что просто начинаем думать,что тебе надо выдать инструкцию как пользоваться мозгами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>