14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Ляшко: Людям точно не весело, коли вони отримують космічні рахунки за газ

Платіжку у 4700 гривень з вигаданим боргом за газ отримав мешканець Мени на Чернігівщині Михайло Григорович. Квитанцію чоловік показав Олегу Ляшку під час візиту політика до земляків.

Пенсіонер каже, коли побачив рахунок – ледь серце не стало, бо навіть двох пенсій – його та дружини – не вистачить, щоб сплатити борг, – передає прес-служба РПЛ.

“У мене 47 років стажу, у дружини – більше 40. Напалили газу на 82 гривні, а борг виставили у 4718 гривень. Я їм написав, що наших з дружиною пенсій сумарно не вистачає, щоб заплатити, бо ще ж треба жити і лікуватися”, – пожалівся чоловік.

Олег Ляшко одразу ж дав доручення своїм юристам розібратися із вигаданим боргом Михайла Григоровича та підкреслив, що таких людей, які не можуть сплатити за комірне – мільйони по Україні.

“Ці рахунки – вирок всій владі. Люди не можуть заплатити рахунки, бо немає справедливих цін на газ. МВФ підписав меморандум, за яким встановили “космічні” ціни на газ, а як люди будуть платити, їх не цікавить. А якщо не платять, борги за комуналку виставляють, відрізають газ, забирають субсидію, а потім ще й пеню нараховують. А комусь весело, жартують над високими тарифами. Цьому чоловіку, як і мільйонам українців – точно не весело!”, – обурився Ляшко.

Лідер РПЛ розповів, як знизити тарифи і зробити їх доступними для людей.

“Ми вимагаємо, щоб президент використав свої конституційні повноваження і скасував рішення уряду про підвищення цін на газ. Друге – переглянув меморандум з МВФ, за яким людям виставляють ці “космічні” рахунки, і встановив справедливі ціни на газ. Не може бути, щоб в Європі була найнижча ціна на газ за останні 3 роки, а в Україні із червня на 400 гривень більша. І людина економить, менше споживає газу, витрачає свої гроші, щоб поставити вікна та двері, а виявляється, що ще й винна кошти за комуналку. Це грабіж серед білого дня. Ми припинемо цей грабіж!”, – пообіцяв Ляшко.

Нагадаємо, раніше Ляшко запропонував скасувати плату за переоформлення паїв і хат.

Також лідер Радикальної партії вважає, що питання власності на землю треба виносити на референдум.

26 КОМЕНТАРІ

  1. Ти ж голосував за все це. Бабки одержав. А тепер хочеш отримати бабки за в1дм1ну цього дуркуватого закону? Ну ти красава, тобто п1ддрас

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>