12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Питання власності на землю треба виносити на референдум, – Ляшко

Референдум не про вступ в НАТО, а про продаж землі має провести новий президент, переконаний Олег Ляшко, бо саме це питання сьогодні на часі.

Політик наголошує, що курс України на НАТО вже давно прописаний у Конституції, а ось питання власності землі і досі не вирішене.

«Ми вважаємо, що не референдум про вступ в НАТО треба проводити, а виконувати Конституцію, де прописаний курс України на членство в НАТО. А що найбільше сьогодні турбує українців – це питання продажу землі і саме це треба виносити на референдум, бо Зеленський і його команда хочуть скасувати мораторій на продаж земель сільгосппризначення і прийняти закон про ринок земель», – розповів Ляшко в ефірі «Головна тема» на телеканалі «Україна».

Лідер РПЛ підкреслив, що за нинішніх умов ринок земель залишить українців без землі і без заробітку.

«Як можна в країні, де немає справедливого суду, справедливих правоохоронних органів, а в українських селян – грошей, продавати землю? Це значить – обректи людей на батрацтво. Тому ми не підтримуватимемо ініціативи про продаж землі. Ми будемо в опозиції до влади і зробимо все, щоб українська земля належала українцям і годувала українців, а не транснаціональні корпорації», – пообіцяв Ляшко.

Нагадаємо, Олег Ляшко не входитиме до коаліції у новому парламенті. Своє рішення пояснив тим, що команда Зеленського проводить політику, яка не дає шансу перемогти бідність українців і відновити Україну.

5 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>