19.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ми не зможемо сформувати коаліцію разом з партією Зеленського, – Ляшко

Олег Ляшко не входитиме до коаліції у новому парламенті. Своє рішення пояснив тим, що команда Зеленського проводить політику, яка не дає шансу перемогти бідність українців і відновити Україну.

Про це політик заявив в ефірі «Головна тема» на телеканалі «Україна».

«Як ми можемо бути в коаліції з лібертаріанцями, які сповідують скасування всіх соціальних стандартів, відмову держави від соціальних зобов’язань, платну освіту і медицину, продаж землі? З такою політикою, безумовно, ми не можемо бути в цій коаліції, тому що ми вимагаємо, щоб пріоритетом було відновлення національного виробництва, перегляд меморандуму з МВФ, зниження цін на газ для громадян та промисловості і повернення заробітчан з-за кордону», – пояснив Ляшко.

Лідер РПЛ наголосив, що йде до парламенту, щоб не дати новій владі  обкрадати українців.

«Де програма нової влади? Що вони обіцяють людям, окрім шоу? Тому ми йдемо до парламенту для того, щоб не дати торгувати сировиною і дешевою робочою силою, не дати їм розпродати землю, не допустити проросійського реваншу, не дати відібрати в нації мову. Я йду в парламент, щоб навести порядок в країні і захистити людей», – підкреслив Ляшко.

Раніше ми писали, що чоловік депутата від “Батьківщини” та соратник Саакашвілі йде в Раду за списками “Слуги народу”.

229 КОМЕНТАРІ

  1. ВЫ ПАРТИИ ЗЕЛЕНСКОГО ВООБЩЕ НЕ НУЖНЫ. ВЫ ХЛАМ ИСТОРИИ. ПРО ВАС МОЖЕТ КТО И ВСПОМНИТ. НО ТОЛЬКО КАК ПРО БРЕХУНОВ И ПРЕДАТЕЛЕЙ УКРАИНСКОГО НАРОДА,

  2. А йому ніхто не збирався пропонувати, та і взагалі ще невідомо як все складеця і авт вилетить з парламенту як “свобода” з тягебоком, бехуном і таким самим продажним популістом, що прикривався патриотичними гаслами, та на справді робив собі гроші.

  3. А кто сказал или предложил даже это?Тебя там никто не ждет, даже не надейся, коровам хвосты крутить, вот твоя теперь работа!Размечтался, дурак и все….

  4. А собственно твоё присутствие там не обязательно!За 5 лет довели народ до нищеты,а теперь Зеленский не вывел людей из нищеты,так он плохой??!Что ты мелешь, Ляшко,пора тебе уже отдохнуть и желательно,чтобы не видеть тебя подольше!

  5. Вчера слушал этого пидераса и слов не нахожу что бы что то сказать это же конченная тварь, всю жизнь только и воровал и живёт как царь и что самое интересное что ещё есть отмороженные мозги что голосуют за эту гниду.

  6. А что ты говнюк за 5 лет сделал для народа.Нет партия “Слуга народа”ну очень сильно тебя будет просить,чтоб ты вошёл с ними в коалицию. А как же без тебя родимого?Ну никак..

  7. Та ваще не сможешь ничего… А мы должны бабулькам разъяснить и аргументировать его трутневую жизнь на наших шеях

  8. Тебе сука давалось 5 лет! Ты так красиво трандишь сейчас,что жэ тебе мешало сделать это все раньше? С тебя толку, как с козла молока! Только прогавкал всю каденцию,продажная шкура,а сейчас уже заткнись! Твой поезд ушел! Жди возмездия за свои выигрыши,ушлепок конченный!

  9. Даже ,если бы захотели , Зеленский не захотел бы с вами ни каких дел иметь! Разве можно иметь что то с вами? Желания большинства не увидеть больше вас в Раде!

  10. Понятно что не сможете, вас там, пидаров продажных, в следующем созыве, не будет, народ поумнел гораздо больше чем вы думаете

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>