10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Чоловік депутата від “Батьківщини” та соратник Саакашвілі йде в Раду за списками “Слуги народу”

14-ту позицію у списку партії “Слуга народу” чинного президента Володимира Зеленського на парламентських виборах обіймає Дмитро Наталуха.

Вчора, 13-го червня, було оприлюднено повний список кандидатів у народні депутати від партії “Слуга народу”.

Журналісти ІНФОРМАТОРа знайшли у першій 20-ці цього списку кандидата, який є родичем представника іншої політичної сили, яка також побореться за місця в Верховній Раді ІХ скликання.

Мова йде про Дмитра Наталуха, адвоката-міжнародника, який рік провчився в Британії. За словами представників “Зе!команди”, він має широкі зв’язки з українською діаспорою за кордоном.

Наталуха – екс-глава Лиманської РДА в Одеській області. З 2015 року, за призначенням Петра Порошенка, керував Комінтернівської районної адміністрацією.

Правник спеціалізується на проблемах внутрішньо переміщених осіб. Є прихильником прийняття закону, який окремо прописує права переселенців. А дочірня організація ООН “Право на захист”, в якій працював Наталуха, постійно закликає полегшити виплату пенсій жителям непідконтрольних територій.

Цікаво також, що Наталуха – чоловік нардепа Альони Шкрум з партії ВО “Батьківщина”. Окрім цього йому приписують зв’язки і з іншим політиком – Міхеїлом Саакашвілі, коли він обіймав посаду губернатора Одеської області – зокрема, літав з ним бізнес-авіацією (що потім стало предметом журналістського розслідування, оскільки невідомо яким коштом очільник Одеської ОДА оплатив переліт).

Нагадаємо, раніше ІНФОРМАТОР писав, що по списку партії “Слуга народу” піде “цигарковий король” та друг скандального бізнесмена Вадима Столара.

7 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>