13.7 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Ляшко пропонує скасувати плату за переоформлення паїв і хат

Переоформлення паїв та будинків на дітей має бути безкоштовним.

Про це заявив Олег Ляшко, спілкуючись зі своєю землячкою Любов Іванівною на святі з нагоди дня заснування Батурину на Чернігівщині, – інформує прес-служба РПЛ. 

Пенсіонерка пожалілася політику, що за переоформлення землі віддала 10 тисяч гривень. Без допомоги доньки – не впоралась б.

«Дочка допомогла, дала гроші на переоформлення. А так, не знаю, щоб я робила», – розповіла бабуся.

Політик розповів, як вирішити проблему із переоформленням земельних ділянок, які передаються у спадок.

«Через одну хату в селі стоять пусті. Люди і хотіли б там жити, але не можуть переоформити, бо немає грошей по 10 тисяч гривень за переоформлення заплатити. Тому ми пропонуємо прибрати цю плату за переоформлення хат та паїв, щоб земля годувала людей і в хатах вони жили», – сказав Ляшко.

Також пенсіонерка погодилася з політиком, що землю продавати іноземцям – не можна.

«Хтось землю обробляє, заробляє, а Любов Іванівна сидить із пенсією у 1,5 тисячі гривень і не може купити той пай. От яку аферу пропонує влада із продажем землі. Тому людям треба не продаж землі, а безкоштовне переоформлення і державна підтримка, щоб корову повернути в село. Буде корова – буде робота, нормальне життя, і діти будуть в селі, а не пусті хати стоятимуть з вибитими шибками», – переконаний Ляшко.

Раніше повідомлялося, що Ляшко поспілкувався із земляками та придбав вироби народних майстрів на святі з нагоди заснування Батурина на Чернігівщині.

Крім цього, Ляшко заявив, що будь-яке порушення Конституції і законів України під приводом політичної необхідності ведуть до узурпації влади, хаосу і розвалу країни.

84 КОМЕНТАРІ

  1. Це гидко, коли людина своіми силами, економлячи на всьому збудує собі дім чи купить квартиру, а трутні у ВР, які мають безліч пільг, сидять на шиї у народу і ще приймають закони, за якими при передачі будинку дітям треба сплачувати непосильну плату податку.З якого дива, коли держава нічого не допомагала?

  2. Було б дуже добре! Чоловік з дружиною збудували дім, один помирає , а другий повинен платити немалі гроші, щоб переоформити будинок на себе! Здирають останнє!

  3. Для родичів першої черги і так ставка (державне мито 0)Вартість послуг нотаріуса, плата за видачу витягів з реєстрів (обмежень та обтяжень нерухомого майна, ДЗК, тощо), послуги БТІ(щодо будинків)формують зазначену бабусею суму. Ляшко сам не поняв що спи*дів…

  4. Ляшко сколько можна п иариться,тебе самому не стыдно,даже по роже видно что ты не искренне,пора тебе в Ато там не хватает таких как ты.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>