12.6 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Ляшко: Мені, можливо, теж хотілося б половину депутатів розстріляти, але закон не дозволяє

Будь-яке порушення Конституції і законів України під приводом політичної необхідності ведуть до узурпації влади, хаосу і розвалу країни.

На цьому наголосив Олег Ляшко в ефірі «Головна тема» на телеканалі «Україна». Політик застеріг нового президента, що через зневажливе ставлення до Основного закону можна втратити країну, – пише прес-служба РПЛ.

«Подивіться на сусідню Молдову – хаос, два уряди, парламент, рішення Конституційного суду. Ми хочемо такого ж хаосу в Україні? Ні! Але такий хаос можливий, якщо президент топчеться по Конституції і розпускає парламент тільки тому, що в нього рейтинг довіри українців 4%. Такої підстави в Конституції немає. Мені, можливо, теж хотілося б половину депутатів розстріляти, але закон не дозволяє. Тому президент зобов’язаний виконувати закони», – підкреслив Ляшко.

Політик нагадав і те, до того призвела узурпація влади Януковичем.

«Ми втратили Крим, частину Донбасу, тисячі життів наших людей. Крім того, який дурак принесе гроші, коли бачить, що в країні немає верховенства права і Закону? Не буде інвесторів – буде скорочення робочих місць і порожні холодильники у людей. Я борюся за те, щоб у людей була робота і зарплата. А вони будуть тоді, коли інвестор не боятиметься вкладати гроші в Україну. Це можливо виключно за умови, коли влада буде дотримуватися Конституції і верховенства права. Сила країни в тому, щоб влада дотримувалася законів», – підкреслив Ляшко.

Нагадаємо, Ляшко засудив жарти Зеленського про тарифи.

60 КОМЕНТАРІ

  1. Ляшко,якщо ти такий патріот ,та за Украіну за народ чому ти так дереш сраку за режим порошенка ?Піддедж молодь які хочуть змін допоможиПри Зеленському лоторея не виграшна.Чому ти такий лицемір.Народ тебе зрозумів Гуляй Вася

  2. Ванштейн..Майдан розстрілював Янучар і російські снайпери..З якими Янучар змився в захоплений москалями Крим..

  3. А нам за твою постійну брехню ,хотілося б тебе застрілити тому,що ти гнда за великі гроші льовочкіна,та ахметова збагатився, за свю брехню,і поливання брудом Пороха Гройсмана, от щоб ти не попав у ВР, у блядьшка не тільки робочий рот, іще один орган!

  4. Он хоть и придурок а всегда за народ. За повышение зарплат и пенсий. За понижение цены на газ. Лучше он чем все остальные. Обьединить со Слугой народа, а остальных нахер.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>