15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Ляшко засудив жарти Зеленського про тарифи

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко засудив жарти Зеленського про зниження тарифів, наголосивши, що це зовсім не весело.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Ну що, дожартувалися? Представник Зеленського у Кабміні Андрій Герус заявив, що “Зеленський жартував про тарифи, що вони високі. Але він ніде не обіцяв зниження тарифів”. Шановні друзі, а ви згодні із Зеленським, що високі тарифи – це дуже весело і тому залишається лише жартувати, а не знижувати їх?”, – написав Олег Ляшко.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2217556644979587&id=100001758206922

Нагадаємо, в інтерв’ю програмі “Ось воно як” представник президента України в Кабміні Андрій Герус заявив, що Володимир Зеленський не давав прямих обіцянок про зниження тарифів для населення.

13 КОМЕНТАРІ

  1. Олеже, а де ви були, коли ці тарифи підвищували? Щось не памятаю, щоб ви так активно виступали проти їх підвищення, як сьогодні ви це робите!

  2. Так ведь президент не касается тарифов. Вы же сами это говорили, когда защищали Пороха. Это дело кабмина и Коболева. Они пока ещё при исполнении, вперёд под ВР, активисты!

  3. Ляшко мабуть не докінця передивився відео та неуважно слухав,для будь якої людини є зрозумілим,ніщо не береться ні звідки і ніщо не зникає безслідно.

  4. Платить по таким ценам не возможно а особенно если тебе по доброте душевной дописывают не мало 200 кубов так остаётся только смеяться Ха ха ха как я рада что львогаз такой щедрый

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>