15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Ізраїль і Росія разом працюватимуть над виведенням іноземних сил із Сирії, – Нетаньягу

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що Ізраїль і Росія погодилися утворити спільну групу, аби прискорити виведення іноземних збройних сил з території Сирії.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Таку заяву він зробив за кілька днів після того, як відвідав Москву, щоб переконати президента Росії Володимира Путіна не дозволяти Ірану встановити свою присутність у Сирії.

Під час щотижневого засідання уряду Нетаньягу повідомив, що домовився з Путіним щодо «спільної мети: виведення іноземних сил, які приїхали до Сирії після початку громадянської війни».

«Ми домовилися створити спільну групу, аби прискорити цей процес, разом з іншими аспектами», – сказав голова ізраїльського уряду.

Він також додав, що дав «чітко зрозуміти, що Ізраїль не дозволить Ірану укріпитися в Сирії» і продовжить протидіяти цьому.

Нагадаємо, Держдума РФ схвалила нові заборони для російських військових через розслідування про діяльність росіян у Сирії. Відтак, військовим заборонили користуватися мобільними телефонами та розповідати журналістам про службу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>