13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Інспектор Держпраці отримав від батька 864 тисячі в подарунок

Головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Головного управління Держпраці у Харківській області Віталій Древаль отримав у подарунок 864 тисячі гривень.

Про це стало відомо із суттєвих змін у декларації держслужбовця.

4 квітня Древаль задекларував подарунок у грошовій формі від людини на ім’я Древаль Юрій Дмитрович.

Судячи з даних у декларації за 2018 рік, держслужбовець отримав від власного батька 864 тисячі гривень.

Також у декларації вказано квартиру у Харкові у власності матері Древаля та бюджетне авто.

За минулий рік держслужбовець отримав 121 тисячу 353 гривні зарплати та 500 гривень матеріальної допомоги профспілки. У двох банках Древаль тримає 500 євро та 10 тисяч гривень, а також має непогашений кредит у розмірі 2 тисячі 201 гривня.

У Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань особа на ім’я Древаль Юрій Дмитрович не значиться.

Отже, виявити походження подарованих 864 тисяч не вдалося.

Подарунки від родичів у грошовій формі – це, зазвичай, спосіб легалізувати “чорні” прибутки. Чиновники часто вдаються до цього методу.

Наприклад, нещодавно співробітниця Мін’юсту отримала у подарунок від матері два мільйони. Спеціаліст Мінприроди придбала квартиру за майже два мільйони отримавши 16 подарунків. Секретарю МЗС подарували вісім мільйонів. А у Полтаві подружжя держслужбовців отримало подарунків на понад мільйон.

Нагадаємо, Головний державний інспектор Державної фіскальної служби у Харківській області отримала подарунок у грошовій формі та придбала на ці кошти собі квартиру в Харкові, а інспектор ДФС отримала у подарунок 850 тисяч.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>