8.7 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Гриценко може об’єднатися з «Рухом нових сил» Саакашвілі

Лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко не виключає об’єднання його політсили із «Рухом нових сил» Міхеїла Саакашвілі.

Про доцільність об’єднання Гриценко вирішив запитати у своїх підписників у Facebook.

«Як Ви думаєте, створення спільної команди з РНС і наша спільна участь у виборах – на користь Україні?», – написав Гриценко.

З’їзд партії «Громадянська позиція» має відбутись у понеділок, 10 червня.

«На сьогодні, ми вже об’єдналися в єдину команду з трьома проукраїнськими проєвропейськими партіями – це Народний контроль (Дмитро Добродомов), Рідна Країна (Микола Томенко) і Європейська партія України (Микола Катеринчук)», – зазначив Гриценко.

https://www.facebook.com/Grytsenko.Anatoliy/posts/1186608481519901

Зазначимо, сьогодні Саакашвілі заявив, що «Рух нових сил» йде на вибори до Верховної Ради самостійно. За словами Саакашвілі, його партія відрізняється від інших «і ідеями, і драйвом, і енергією».

Раніше міський голова Києва Віталій Кличко запропонував Саакашвілі стати головою партії «УДАР», однак він відмовився приєднатися до партії мера Києва. Саакашвілі пояснив, що його підписники у соцмрежах висловилися проти такого союзу. Окрім того, Саакашвілі несподівано з’явився на з’їзді «Самопомочі», проте він заявив, що не балотуватиметься у парламент від цієї політсили, і висловив підтримку «Самопомочі» на парламентських виборах.

Нагадаємо, 28 травня президент Володимир Зеленський повернув Саакашвілі українське громадянство, а 29 травня він повернувся в Україну.

Саакашвілі заявив, що не має жодних політичних амбіцій, а вже наступного дня стало відомо, що його політична партія «Рух нових сил» балотуватиметься на дострокових виборах у парламент, які відбудуться 21 липня 2019 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>