11.5 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Партія Саакашвілі йде на вибори самостійно

Партія Міхеїла Саакашвілі «Рух нових сил» йде на вибори до Верховної Ради самостійно.

Про це колишній президент Грузії та екс-керівник Одещини заявив у відеозверненні на своїй сторінці в Facebook.

«Подивившись знову на цих старих політиків, на ці старі партії, подивившись знову на ці договорняки, на те, що багато хто з них, незалежно від мого особистого ставлення, ще більше підмочив свою репутацію, ніж у них було півтора роки тому, коли мене захоплювали і висилали, ми прийшли до висновку, що треба йти на вибори самостійно», – сказав він.

За словами Саакашвілі, його партія відрізняється від інших «і ідеями, і драйвом, і енергією».

«Ми не можемо йти на компроміс. Ми не можемо, як і раніше, вибирати з різних сортів, вибачте, лайна», – сказав політик.

Саакашвілі, який нещодавно повернувся в Україну, додав, що приїхав сюди «не в політичні ігри грати і за посадами ганятися».

«Щоб підтримати загальну хвилю, яка прийшла з обранням Володимира Зеленського, щоб генерувати великі ідеї, які приведуть до того, що Україна повинна зробити стрибок вперед, … ми збираємося зараз в офісі і разом з вами будемо складати список, разом з вами будемо йти на ці вибори, разом з вами, я впевнений, будемо перемагати, якщо добре організуємося», – додав Міхеїл Саакашвілі.

https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/586052568550568/

Раніше міський голова Києва Віталій Кличко запропонував Саакашвілі стати головою партії «УДАР», однак він відмовився приєднатися до партії мера Києва. Саакашвілі пояснив, що його підписники у соцмрежах висловилися проти такого союзу. Окрім того, Саакашвілі несподівано з’явився на з’їзді «Самопомочі», проте він заявив, що не балотуватиметься у парламент від цієї політсили, і висловив підтримку «Самопомочі» на парламентських виборах.

Нагадаємо, 28 травня президент Володимир Зеленський повернув Саакашвілі українське громадянство, а 29 травня він повернувся в Україну.

Саакашвілі заявив, що не має жодних політичних амбіцій, а вже наступного дня стало відомо, що його політична партія «Рух нових сил» балотуватиметься на дострокових виборах у парламент, які відбудуться 21 липня 2019 року.

10 КОМЕНТАРІ

  1. Блять
    Такое впечатление складывается что сука Украина страна для всех блять кто в политику хочет
    То евреи, то грузины, то ещё твари какие то.
    У нас когда то Украинцы страной управлять будут?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>