13.7 C
Kyiv
Вівторок, 23 Квітня, 2024

Кличко запропонував Саакашвілі очолити партію «УДАР»

Міський голова Києва Віталій Кличко запропонував екс-президенту Грузії та колишньому очільнику Одеської області Міхеїлу Саакашвілі стати головою партії «УДАР» та йти з нею на дострокові вибори до Верховної Ради, які відбудуться 21 липня.

Про це Кличко заявив у відеозверненні, яке опублікував у своєму Twitter.

«УДАР» іде на дострокові парламентські вибори. І пропоную нашим партнерам іти разом. Я залишаюся лідером партії «УДАР», а Міхеїлу Саакашвілі пропоную стати головою партії», — сказав Кличко.

Він додав, що висловив готовність «підставити політичне плече» після того, як побачив звернення Саакашвілі, політичній силі якого нібито створили перешкоди для участі у виборах.

«Я переконаний, такий наш союз зможе подвоїти наші зусилля заради перетворень у країні й разом ми маємо план змін, ми маємо людей, які здатні їх втілити», — резюмував Кличко.

Нагадаємо, 28 травня президент Володимир Зеленський повернув Саакашвілі українське громадянство, а 29 травня він повернувся в Україну.

Саакашвілі заявив, що не має жодних політичних амбіцій, а вже наступного дня стало відомо, що його політична партія «Рух нових сил» балотуватиметься на дострокових виборах у парламент, які відбудуться 21 липня 2019 року.

Раніше Саакашвілі розповів, що Порошенко тричі пропонував йому стати прем’єром.

44 КОМЕНТАРІ

  1. Михо !!! Оно тебе надо ??? Посмотри на нынешнего руководителя , такая же у него и партия !!! Такое же ворье ограбившее Киев и область до ниточки !!! У тебя светлая голова и не запачканая репутация , всеобщее уважение народа !!!

  2. Это не спасёт ” отца руссской демократии”,сам не в состоянии,ищим поддержки,так только недавно был на стороне Порошенко,Виталька сбрасываем шкуру!!!

  3. Витольд Дондышко Именно надо думать и ни в коем случае не соглашаться! Кличко потерял авторитет и теперь придумал за счёт такого достойного человека поправить свой авторитет! Думайте ,пожалуйста!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>