11.5 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

Депутат БПП закликав Порошенка припинити роздачу нагород підлеглим

Депутат Одеської міської ради Володимир Варещенко, який закликав Петра Порошенка припинити роздачу державних нагород своїм підлеглим, виявився членом фракції БПП «Солідарність».

На офіційному сайті Одеської міської ради вказано, що Варещенко Володимир Ігорович є членом Постійної комісії з питань планування забудови територій, міського дизайну та архітектури і входить до фракції БПП «Солідарність» у міськраді.

Варещенко обраний місцевим депутатом по округу №44.

Раніше ІНФОРМАТОР публікував коментар Володимира Варещенка щодо повідомлення про те, що Порошенко таємним указом присвоїв своєму головному охоронцеві Юрію Федорову звання генерал-лейтенанта.

На думку політика, Петро Порошенко повинен припинити незрозуміло за що роздавати державні нагороди своїм підлеглим.

Депутат Одеської міськради Володимир Варещенко

Депутат розповів, що у 2014 році підтримував Петра Порошенка, розуміючи, що іншого виходу немає.

«Я пам’ятаю прекрасно 2014 рік. Майдан, вхід в Будинок профспілок, київська мерія, намети, сотні постраждалих і загиблих Героїв. Моя мета була, як і багатьох інших, – це захист нашої країни від тирана, який тягнув Україну в «прірву». Я та людина, яка потім підтримала Порошенко як кандидат в президенти, розуміючи тоді, що іншого виходу у жителів України і українців немає», – пише Варещенко.

Політика обурило, що наближені до президента люди отримують нагороди, прикриваючись справжніми героями.

«Почалася війна… Тисячі загиблих, мільйони покалічених доль і порожнеча сімей загиблих Героїв, які стали на захист територіальної цілісності наших кордонів і життів українців. Герої, яких ця війна зробила інвалідами – це все, що вони отримали від держави! Зате інші, прикриваючись Героями, протягом довгого часу розкрадали і заробляли божевільні гроші та при цьому нагороджувалися і нагороджуються до сьогоднішнього дня званнями і титулами», – розчарувався він.

«Мій обов’язок озвучувати такі моменти і я категорично проти того, що відбувається на даний момент в державі під час війни. Жахливо читати новини про те, що незрозумілі люди отримують звання. Петре Олексійовичу, досить!» – звернувся Варещенко до президента.

«Якщо чесно, у мене шок від того, що зараз відбувається. За які такі заслуги всі ці виродки отримують нагороди? Хто вони такі? Я завжди буду на стороні українців!», – не стримував він емоцій.

Нагадаємо, Петро Порошенко присвоїв звання генерала своєму охоронцеві.

6 КОМЕНТАРІ

  1. В США після виборів, президент вже нікого не призначає ((( А наше бидло не може ніяк від корита відірватись…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>