9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Порошенко присвоїв звання генерала своєму охоронцеві, – депутат

Таємним указом Петро Порошенко присвоїв своєму головному охоронцеві Юрію Федорову звання генерал-лейтенанта.

Такою інформацією на своїй сторінці у Facebook поділився народний депутат Євген Дейдей.

https://www.facebook.com/evgeniy.deidei/posts/2123795681045302

Так, за словами нардепа, Федоров є людиною, яка відповідала за комфортний стан Петра Порошенка під час президентських виборів – Федоров майстерно прибирав зі шляху екс-президента людей з незручними питаннями.

“Це той Федоров, який забезпечив абсолютний комфорт Порошенко під час виборчих перегонів – а саме будь-якими способами усував зі шляху Петра Олексійовича охочих поставити незручні питання. У ЗМІ пишуть і про роль Федорова в доставці готівки на Банкову і розподілу серед зацікавлених. Так за що звання генерал-лейтенанта? Або це хабар за мовчання?”, – обурюється Дейдей.

На його думку, все це робить очевидним наміри Порошенка приховати подібне призначення.

Крім цього, він додає, що українці мають право знати, як відбувається процес нагородження подібних діячів і хто керує армією.

“Не дивно, що Порошенко намагається приховати таке призначення, проте це – як заховати слона в посудній лавці. Все таємне стає явним! Направив до Адміністрації Президента депутатський запит – за які такі заслуги Федоров отримав звання генерал-лейтенанта? Нехай покажуть указ – українці мають право знати, хто керує їх армією, роздає команди і отримує нагороди! Цьому кадровому непотребу пора на вихід разом зі своїм патроном. За це проголосувала більшість українців”, – вважає народний депутат.

Нагадаємо, раніше Порошенко нагородив директора Дніпропетровського заводу, підозрюваного в заволодінні 93 млн грн.

Також  Петро Порошенко нагородив орденом “За заслуги” І ступеня екс-нардепа від Партії регіонів, скандального забудовника Ігоря Лисова.

101 КОМЕНТАРІ

  1. Це жах!!!!! На передову всіх 28генералів яким швидко призначили звання!!!! Може і війна закінчиться??? Особливо генерал який відповідає за склади боєприпасів замість того щоб відповідати за це йому присвоїв генерала!!!!

  2. Немав коли,бо треба було красти встигнути все,що під рукою.А люди терплячі,почекають.Кровожер проклятий,як земля його носить

  3. Це що Дайдай поранений шампуро говорить? Ахаха. А як він підполковника отримав за 3 роки. А як піарився на війні. Селфі воїн сраний.

  4. У П.А. прогрессирует клинической моразм,он не ведает что делает,это всё происходит как во.сне,а когда проснется то уже должен быть за гратамы, счастливого пути.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>