11.5 C
Kyiv
Четвер, 28 Березня, 2024

«Петре Олексійовичу, досить!», – одеський депутат закликав президента припинити роздавати підлеглим нагороди

Петро Порошенко повинен припинити незрозуміло за що роздавати державні нагороди своїм підлеглим.

Про це пише у Facebook депутат Одеської міської ради Володимир Варещенко, коментуючи повідомлення про те, що Порошенко таємним указом присвоїв своєму головному охоронцеві Юрію Федорову звання генерал-лейтенанта.

Депутат розповів, що у 2014 році підтримував Петра Порошенка, розуміючи, що іншого виходу немає.

«Я пам’ятаю прекрасно 2014 рік. Майдан, вхід в Будинок профспілок, київська мерія, намети, сотні постраждалих і загиблих Героїв. Моя мета була, як і багатьох інших, – це захист нашої країни від тирана, який тягнув Україну в «прірву». Я та людина, яка потім підтримала Порошенко як кандидат в президенти, розуміючи тоді, що іншого виходу у жителів України і українців немає», – пише Варещенко.

Політика обурило, що наближені до президента люди отримують нагороди, прикриваючись справжніми героями.

«Почалася війна… Тисячі загиблих, мільйони покалічених доль і порожнеча сімей загиблих Героїв, які стали на захист територіальної цілісності наших кордонів і життів українців. Герої, яких ця війна зробила інвалідами – це все, що вони отримали від держави! Зате інші, прикриваючись Героями, протягом довгого часу розкрадали і заробляли божевільні гроші та при цьому нагороджувалися і нагороджуються до сьогоднішнього дня званнями і титулами», – розчарувався він.

«Мій обов’язок озвучувати такі моменти і я категорично проти того, що відбувається на даний момент в державі під час війни. Жахливо читати новини про те, що незрозумілі люди отримують звання. Петре Олексійовичу, досить!» – звернувся Варещенко до президента.

«Якщо чесно, у мене шок від того, що зараз відбувається. За які такі заслуги всі ці виродки отримують нагороди? Хто вони такі? Я завжди буду на стороні українців!», – не стримував він емоцій.

Нагадаємо, Петро Порошенко присвоїв звання генерала своєму охоронцеві.

4 КОМЕНТАРІ

  1. По поводу охранника – это ДНО! Такое впечатление, что окружение боится сказать ему, что он позорит не только себя, но и страну!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>