9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Денісова назвала причину затримання в Криму архієпископа ПЦУ Климента

Уповноважена Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова заявляє, що причиною затримання в анексованому Криму архієпископа Кримської єпархії ПЦУ Климента є його плани відвідати в російському СІЗО утримуваного там українця Павла Гриба.

Як написала Денісова у Facebook, їй вдалося поговорити з Климентом.

«Вважаю, що причиною для затримання Климента є його запланована поїздка до СІЗО міста Ростов-на-Дону для відвідання там українського політв’язня Павла Гриба, на що ростовським судом попередньо було надано дозвіл. РФ боїться, що усьому світові стане відома правда щодо стану здоров’я Павла. Їм є що приховувати», – написала Денісова.

«За словами Климента, зараз він перебуває в одному з райвідділків поліції Сімферополя. Приблизно годину тому його вивели з автобуса, пояснивши, що у його сумках є речі, нібито вкрадені ним із церкви. Климент запевнив мене, що у поліції лише через півгодини після затримання дізнались, ким він є, а саму справу сфабрикували майже одразу», – додала вона.

Як повідомлялося, силові органи окупаційної влади Криму хочуть допитати затриманого архієпископа Сімферопольського та Кримського Климента у справі про якесь пограбуванні міської церкви.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>