11 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

Затримання архієпископа Климента: відомо про нові подробиці

Силові органи окупаційної влади Криму хочуть допитати затриманого архієпископа Сімферопольського та Кримського Климента у справі про якесь пограбуванні міської церкви.

Про це повідомляє Обозреватель.

Климент мав виїхати о 13.00 з центрального автовокзалу Сімферополя на суд українського в’язня Кремля Павла Гриба в Ростов-на-Дону.

«Враховуючи, що є рішення суду про те, що я можу відвідати Павла Гриба в СІЗО, причастити його та сповідати. Але після того, як я сів до автобуса, підійшли поліцейські з чергової частини автовокзалу, попросили мене вийти з автобуса. В автобусі обшукали мої речі», — розповів владика.

«Хвилин за 20 вийшов черговий райвідділку і сказав, щоб я чекав слідчого, тому що надійшов дзвінок від невідомого чоловіка, який сказав, що обікрали церкву в Сімферополі на вулиці Севастопольська. Тобто за їхньою логікою, хтось зателефонував і сказав, що обікрали мою церкву», — додав архієпископ.

Він розповів, що сам особисто жодних дзвінків не отримував, і за його інформацією, в церкві нічого не крали.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Криму російські силовики затримали архієпископа Сімферопольського і Кримського Православної церкви України (ПЦУ) Климента.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>