10.5 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Батько Гандзюк заявив про погрози: підозрює Мангера

Батько Катерини Гандзюк Віктор вважає, що звільнений під заставу очільник Херсонської облради Владислав Мангер вдається до залякування свідків.

Про це Віктор Гандзюк заявив у коментарі Громадському.

«Перебуваючи на волі, Мангер впливає на слідство. Вдається до залякування свідків. З моменту попереднього судового процесу я особисто відчув за собою стеження. Став отримувати незрозумілі телефонні дзвінки», — сказав він.

Також батько Гандзюк розповів, що багато свідків отримують погрози і деякі з них бояться далі свідчити.

«Деякі готові відмовитися від свідчень. Боюсь за свою безпеку і я. На жаль, МВС не здатне забезпечити безпеку мені та свідкам. Ми двічі просили надати охорону. Нам відмовили», — заявив Віктор Гандзюк.

Раніше прокурор повідомляла, що підозрювані в організації вбивства Гандзюк платили та погрожували потенційним свідкам за мовчання.

Нагадаємо, 11 лютого голові Херсонської облради Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк.

12 лютого поліція значно посилила охорону Шевченківського районного суду, де відбувався розгляд справи про вбивство активістки Катерини Гандзюк. Мангера захищали адвокати Онищенка, Штепи і Савченко. Захист Мангера добився перенесення розгляду справи на 13 лютого.

Підтримати Владислава Мангера під будівлю суду прийшли півтора десятка людей. Спілкуватися з журналістами учасники акції відмовлялися та ховали обличчя від камер.

13 лютого Мангер звинуватив в організації нападу на Гандзюк генерала СБУ Данила Доценка.

У прокуратурі повідомили, що Мангер заплатив за вбивство Гандзюк базою відпочинку.

15 лютого суд вирішив взяти голову Херсонської облради Владислава Мангера під варту на 17 днів із правом внесення застави у розмірі 2 мільйони 497 тисяч 300 гривень. За Мангера внесли майже 2,5 мільйона застави і він вийшов із СІЗО.

18 лютого підозрюваний в організації вбивства радниці міськголови Херсону Катерини Гандзюк голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер вийшов на роботу.

У СБУ заявляли, що Мангер двічі відмовився дати свідчення у справі Гандзюк.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>