9.8 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

У ВРУ внесуть подання на притягнення до кримінальної відповідальності депутата Дубіля

Генеральна прокуратура внесе до Верховної Ради України подання про зняття депутатської недоторканності та притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від ВО «Батьківщина» Валерія Дубіля.

Про це виданню ІНФОРМАТОР повідомили власні джерела у правоохоронних органах.

Одна з причин, чому подання на Дубіля буде направлене до ВРУ – причетність народного депутата до спроби дати п’ять мільйонів гривень хабара кандидату в президенти Юрію Тимошенку. В обмін на фінансову винагороду Тимошенко мав зняти свою кандидатуру з президентських виборів.

Раніше ІНФОРМАТОР опублікував переписку Валерія Дубіля з одним із фігурантів справи про спробу підкупу кандидата в президенти Юрія Тимошенка. Свого співрозмовника Дубіль називає Тарасом. Не виключено, що нардеп спілкувався з Тарасом Костанчуком – лідером політичної сили «Партія захисників України», якого співробітники ДБР і СБУ затримали вчора безпосередньо під час передачі хабара Юрію Тимошенку.

Нагадаємо, минулого тижня Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що після проведення експертиз до ВРУ може бути направлене подання на зняття недоторканності з народного депутата Валерія Дубіля. Тоді Генпрокурор наголосив, що депутат «Батьківщини» підозрюється вибудовуванні так званої «виборчої піраміди» по скупці голосів на користь кандидата у президенти Юлії Тимошенко.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>