9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Жительку Рівненщини виявили мертвою після побоїв чоловіка

Про смерть дружини вчора, 20 березня, близько 06:30 повідомив своєму сусіду 45-річний чоловік, житель села Більська Воля, а той – до поліції.

Про це пише місцевий сайт 0362.ua

Група реагування патрульної поліції Володимирецького відділення поліції, яка негайно прибула на місце події, у помешканні виявила без ознак життя 58-річну місцеву жительку із наявними тілесними ушкодженнями. Господаря у цей час вдома не було. Поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та розпочали пошуки чоловіка.

Встановлено, що причиною смерті жінки стала тупа закрита черепно-мозкова травма, внутрішньочеревна кровотеча, розрив кишечника.

Через деякий час екіпаж групи реагування на вулиці Грушевського села помітив схожого за описом чоловіка, який був напідпитку. 45-річного уродженця Черкас, жителя Більська Воля, доставили до відділення поліції, де він пояснив слідчим, що напередодні ввечері під час розпивання спиртних напоїв між ним та дружиною виник конфлікт. У цей час жінка зачепилась за поріг і впала, вдарившись головою, а чоловік наніс кілька ударів у живіт жінки. Після інциденту він пішов відпочивати, а вранці виявив дружину без ознак життя.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Володимирецького відділення поліції Віталій Березовський. — Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років.

Як повідомлялося, у Рівному водій напідпитку влаштував погоню з поліцейськими.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>