2.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

У Рівному водій напідпитку влаштував погоню з поліцейськими

Сьогодні, 21 березня, близько четвертої ранку на вулиці Кавказькій у Рівному водій напідпитку на автомобілі «Mercedes Benz E270» на іноземній реєстрації скоїв ДТП.

Про це пише місцевий сайт 0362.ua

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, аварія сталася, коли водій втікав від поліцейських. На вулиці Набережній поліцейські помітили, що водій автівки напідпитку. Тож увімкнулии проблискові маячки та сирену та спробували зупинити авто. Натомість водій тільки збільшив свою швидкість.

Проте дуже швидко погоня закінчилася. Водій, коли повертав ліворуч на вулицю Кавказька виїхав на тротуар та врізався у бетонне укріплення. За кермом перебував 20-річний житель міста Шаргород Вінницької області. Унаслідок ДТП травмувався один з трьох пасажирів. У 24-річного рівнянина медики діагностували перелом ліктьового  суглобу та госпіталізували до лікарні.

Освідування показало, що керманич авто мав 1,2 проміле алкоголю в крові. Також чоловік не мав при собі посвідчення водія та поліс обов’язкового страхування.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Авто вилучили і наразі звертаються з клопотанням до суду про накладення на нього арешту.

Нагадаємо, в місті Дубно Рівненської області ДБР, СБУ і ГПУ затримали місцевого учасника мережі підкупу одного з кандидатів в Президенти.

 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>