8.8 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Зеленский приехал на заседание КСУ на кортеже из шести авто

Сегодня, 11 июня, президент Владимир Зеленский приехал на заседание Конституционного суда Украины на кортеже из шести автомобилей. 

За несколько минут до того, как президент покинул внутренний двор КСУ, проехала легковушка Volkswagen Passat, которая расчищает автопоток (“кукушка”), потом – микроавтобус Volkswagen Transporter с охраной, следом два одинаковых Mercedes-Benz S-Class с идентичными государственными номерами (в одном из них едет Владимир Зеленский), и замыкали кортеж бусик и седан Volkswagen.

СМИ отмечают, что регулировщики дороги для Зеленского не перекрывали.

Перед вторым туром президентских выборов в интервью РБК Украина Зеленский пообещал, что не будет перекрывать дороги для своего кортежа и будет стоять в пробках.

Напомним, сегодня под КСУ активисты протестовали против визита Зеленского.

179 КОМЕНТАРІ

  1. Шановна пані. Як говориться не сотвори собі кумира. Ніколи жоден глава держави не їздив на велику. І цей не виключення.

  2. Почему видят только Зеленского.а прежних не видели? Да ему по статусу положено!! Не пора ли угомониться и дать ему просто работать?!!!

  3. А кто рекомендует скромность?, Порошенко на чем ездил а за ним шли человек 20 точно к нему были притензии ? Чего приколупались к ,Зеленскому он себя ведёт достойно

  4. Якесь божевілля. Про що би не йшлося, порохотня бризкає уїдливими коментами. Бачу, полеміка з ними неможлива. Бажання щось пояснювати теж у мене зникає.
    Чи намагатися з ними полемізувати, чи просто відправляти палких четвертушно-дякувальників до бісової бабці?

  5. Всі бачать, як і куди і з якої кількості авто складається кортеж Зеленського. А чому так ретельно не перевіряєте кортежі Парубія і Гройсмана? А то лише до Зеленського причепилися.

  6. Думаю , що це ще й мало , головне не за бюджетні куплені і не за людські копійки заправлені ! Тому , а хоч і десять !!! ВОЛОДЯ НЕ ЗВЕРТАЙ УВАГИ , МОЛОДЕЦЬ !

  7. Когда было такое ,что почти в каждом городе и не в одном учреждении анонимное сообщение о заминировании,как детский сад,из вредности,на зло!?

  8. Вам робити нічого тільки слідкувати Вам хочеться щоб він пішки ходив. О народ у нас .Не дають працювати і на протести виходять чи вам Добре жилося що з вами. Дайте спокій не соромтися.

  9. Ви часом не хочете ,щоб президент ходив пішки з портфелем у адміністрацію??? Заграли вже нелюди!!!!

  10. Klavdiya Garanskaya вот и прежним было положено по статусу. Только прежние так не пиарились на велосипедах и без охраны и н каких кортежей что бы не создавать неудобства людям.

  11. Эти порохоботы ну, достали уже. Он шо должен приехать на брычке? Следите за своим умалишенным, который хочет захватить любыми путями власть,что бы вы опять сидели в дерьме а он с миллирдами. Неужели те деньги, которые проплачиваются ,стоят вашей жизни. Позор!

  12. А що ви хочете? Щоб поїхав на таксі чи орендованій машині?
    Всі президенти їздили кортежами ,то було нормально,а це робите з мухи слона.

  13. Порохоботы ровно столько вы насадили киллероа и снайпероа. У апс от ненааимти глаза вылезли, Зеленсеий и кортеж из 6 машин? Вы ге перепутали с выоодком папой?

  14. Те, що зараз відбувається в КСУ- просто вимагає обурення громадян нашої Краіни.Вони цькують одного адвоката , який є представником Президента.))) Мені аж неприємно.То ж думаєте коли підете на вибори до парламенту, кого ви обираєте! Я іх не обирала,і багато моіх співвітчизників не обирали.А живемо в лайні, як ті що навибирали.

  15. Просто більше немає до чого причепитися. Пропоную видать указ за брехливі перекручені новини які розпалюють розбрат України, закривати судити як зрадників, зразу позамоакають

  16. До нам в місто на зустріч з народом Порошенко приїжджав з цілим “військом”.На кришах будинків сиділи снайпера.Є відео і можете провірити- Олександрія.

  17. ИНФОРМАТОР——-ПРОВОКАТОР!!!!!!!!!!!ЧТО ТЫ ВСЕ ПИ…ДИШЬ НЕ ПО ТЕМЕ.ЛУЧШЕ КРИТИКУЙ И ХАЙ СВОЕГО ХАЗЯИНА П О Р О Х О Б О Т А. ЗЕ ОСТАВЬ В ПОКОЕ.НЕ ТЫ ЗА НЕГО ГОЛОСОВАЛ,НЕ ТЕБЕ ЕГО СУДИТЬ.Т В А Р Ю К А ПРОПЛАЧЕННАЯ ТЫ А НЕ ЗДРАВО МЫСЛЯЩИЙ ЧЕЛОВЕК……………..

  18. Молодець !Аін наша надія на краще майбутнє і тому він повинен оберігатиме ,як зіниці ока.
    Вороги на волі і навколо ,тому безпека перед усім.
    А вороги знають що він не продається і його не залякати ,тому він має бути захищений на всі 200%.

  19. Даремно обговорювати скільки машин в кортежі-є світові стандарти охорони Президента. І Зеленський в це вмішуватися не може. Головне, що він прста людина-відмовився від літаків, гвинтокрмлівне перекривають вулиці

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>