14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Пікет КСУ: активісти протестують проти візиту Зеленського (ФОТО)

Кілька сотень активістів пікетують будівлю Конституційного суду України, де сьогодні розглядається указ Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради.

Про це повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа з місця події.

Під КСУ активісти прийшли з плакатами і синьо-жовтими прапорами.

На акції також присутні прихильники Володимира Зеленського.

Люди блокують входи до суду, а одна з протестувальниць перекрила собою проїзд через ворота.

Сьогодні КСУ планує розглянути указ Зеленського про розпуск Верховної Ради і винести рішення щодо його конституційності.

Наразі відомо, що на засідання суду вже прибув президент.

ІНФОРМАТОР продовжує слідкувати за подіями та оперативно повідомлятиме найсвіжішу інформацію.

Повний перелік вимог активістів, які пікетують КСУ, можна прочитати ТУТ.

Нагадаємо, перед розглядом указу про розпуск Ради під КСУ у Києві стягнули силовиків.

Фото – Роман Пєтушков

292 КОМЕНТАРІ

  1. Какие это активисты? АКТИВИСТЫ ВЫСТУПАЮТ ЗА ИНТЕРЕСЫ НАРОДА!А это проплаченная толпа,которая мало понимает за что стоит!!! Лишь бы заплатили!!!

  2. Владимир Александрович Зеленский наш Президент!!! Порохоботы, успокойтесь!!!! Как вы не бесились, всеравно будет не по-вашему!!! А как народ решит, так и будет!!!

  3. Порошенка на нары иначе он не даст Президенту В.А. Зеленскому работать. Долго эта мразь будет мутить воду. Он уже никто и звать его никак. Педро слиняй

  4. Вот это мужеловы. Выходят такие шавки на митинги и ловят кайф. Уроды проплоченные. Свой гей-парад. Уроды,а мужыками неназвать.

  5. Из-ха таких продажных так называемых активистов, мы вынуждены жить в дерьме. Если им нравится такая жизнь ( в дерьме), это их выбор, но при чем здесь вся Украина. Достали уже.

  6. Стыдоба полная!!!Собралась проплаченная свора,которую собрал Порошенко ,чтобы раскачивать нестабильность в Украине!!!Свора которая жаждет крови!!!

  7. Очередные дебилы проплаченые . А поити работать не пробовали , или лучше поорать и там заплатят , до чего эти активисты ленивые. А тех кто их нанял под суд , чтоб не повадно было другим .

  8. Безмозглі…подивіться на цей фарс, який ви Радою звете !!! Десяток кнопкодавів і сотні пустих крісел !!! Невже ви на стільки продажні ??? Гидко !!!

  9. Сколько ж нужно заплатить чтоби в 34 градуса стоять на солнцепеке? Так ваши ” кормильци” и разорятся, а ви обеднеете, потомучто СОВЕСТЬ продали!

  10. Чому цивільного не вирішити питання,хай представники активістів зайдуть в суд і захистять в правовому полі свої вимагвння, навіщо цей цирк, розшарування, народу це непотрібно, особливо зараз

  11. Вони не тільки Україну зрадили, за той мізер, що їм кинув порох, як собакам кістку,вони своїх матерів зрадили, та самих себе.

  12. Паскуды -ручки не болят.Собрать бы Вас и на Донецк’ там как раз не хватает рук .Где же наши настоящие мужчины неужели все на войне

  13. Людей нужно защитить,а вы защищаете свои карманы.Если 2 месяца вообще нестанет парламента Украина неисщезнит, все равно гуляют, нечего не делают.

  14. Люди, одумайтесь, що ви робите з Україною, невже ваші діди, батьки і зараз діти, віддали і віддають життя за ті копійки, що вам платить Порошенко, позор вам всим, не позорте народ український,прийде час всі будуть відповідати перед Господом.Схаменіться.

  15. Почему давлением , раньше давление было в кабинете , незаметно . ……не знал некто и нечего
    Все было шито крыто !)

  16. недалёкие люди которые повелись на леденцовый петушок.они не понимают что цена леденца у пороха значительно высока-это его маниакальное стремление к власти чтобы продолжать воровать

  17. для порошенковских идиотов освежитель памяти как Порошенко 5 лет назад распускал парламент и никто не волал о неконституционности. Молча сглотнули и приняли как должное. А сегодня это же зрада зрадная. Как же так, люди добрые, не дают дограбить недограбленное?! https://ua-reporter.com/news/poroshenko-raspustil-parlament-vybory-26-oktyabrya-video

  18. Обидно. Как были продажные суки так и остались. За деньги и гречкк мать родную прододут. Не говоря уже о нашей Украине. Я на все 100 % уверен что у стен КС 99,9% проплаченых и 00,1 % порохоботов.

  19. Це ці “патріоти “себе і нас заганяють в рабство. А ця стара продажна проститутка перед ворітьми сьогодні горлопане,а завтра буде ждати підвищення пенсії і зниження тарифів. Якраз від нашої Ради і отримає. Яка продажна бидлота!

  20. Боляче за народ! Конституційний суд теж купили.порох перед виборами поставив всіх своїх.як гарно говорять. А чомуж раніше не звеотались до конституції а вертіли нею як хотіли?!!

  21. Продажные гныды, завтра те деньги что взяли окажутся в туалете и дальше сидеть в нищите? Что вы творите? Кому служите? Рабы

  22. Объясните мне пожалуйста, почему эти бегающие, прыгающие, орущие какие-то речевки называются активистами?
    Слово активист стало нарицательным – творящий беспорядок?

  23. Вспоминают о конституции когда выгодно.А как ваши прогулы,кнопкодатство,корурция ,продажа голосов при голосовании.Где снятие неприкосновенности обещанное 5 лет назад?

  24. Це сором люди.Не можна купуватись за гроші,ви хіба не зрозуміли у кого ваші гроші і хто вашими першими платить Вам.Порошенконі разу не виступив і не сказав ,що моя команда зробила щось,весь час Я ЗРОБИВ.ЗРОЗУМІЙТЕ ЦЕ ТОЙ ,ХТО ПЕРЕСТУПАЮЧИ ЧЕРЕЗ ЛЮДЕЙ БУДЕ ЦАААРЕЕМ.ТОДІ І ВАМ БУДЕ КАПЕЦ.НЕ КУПУЙТЕСЬ ЛЮДИ ДОБРІ.БОАГАЄ УСЯ УКРАЇНА.

  25. А порошенко не нарушал конституцию во время войны грабил наживался его судить военным трибуналом надо а вам заплатили вы и продались и не думаете за будущее ваших детей внуков правнуков

  26. Нормальна людина не піде на це зборище йому потрібно працювати, а цими нікому не потрібним людьми може тільки порох цікавитись та платити гривні за дарма ніхто не стоїть.

  27. Иван Томинець Шановні п… ри, як у вас за 300 грн можна купити рідну матір? Повідомте умови :способи оплати та доставки. Дякую за інформацію. Такої пропозиції, п…ри, я ще від жодного продавця не зустрічала. Ви поза конкуренцією.

  28. Сколько активистов развелось в стране, зачем работать, если два часа постоял и 300грн в кармане, вчера постоял под АП, сегодня КС и зарплата без выплаты налога

  29. А те активисты, кроме милостыню просить от пикетов, могут ещё чем нибудь зарабатывать? Стоят, как нищие под церковью с протянутой рукой, вместо того чтобы пойти заработать.

  30. Эти люди работают ?Или они работают у пороха каторый кидает им как собачкам по несколько сот на водочку сигоретки на наркотики но может еще конфетки дает и кофе .

  31. Бачите проплачені людці.Їм все одно,аби сьогодні були гроші.То така політика -стравить людей один проти другого,а самим красти і нищити людей.

  32. Шугайло Нина В Донецьку теж працювали, на мітинги не ходили і от маємо результат. А в Одесі, Запоріжжі, Маріуполі, Харкові та інших містах України громадяни знайшли час, вийшли на вулиці та площі міст і заявили свою проукраїнську позицію. І в цих містах немає руського миру.

  33. Невже вам все подобається, ці реформи, взяти медичну нам же простим смертним так все не доступне ,а прийнятий закон який гласить, медична діагностика буде коштувати 65 тисяч гривень , тепер лягаємо та вмираєм . Вот вам і ваш Порошенко цилуйте його .

  34. Ви вийшли за 300 гривень сьогодні, можливо і завтра вам заплатят….. Та, як ви будете жити далі, яке майбутнє….. Будете заглядати коли, ті що не можуть відірватись від корита кинуть вам недоїдки….. Вы мабуть дуже добре жили минулі роки, була гарна пенсія, на яку ви могли б поїхати відпочити, купити доступні ліки, молоді сім’ї можуть купити доступне житло, комунальні платежі вас теж влаштовувало.
    Задумайтесь ті, хто продаются…

  35. И был ваше протест против банду порох когда назначил Луценко ГПУ … действе было тоже не законно!!!! Штепа на воля и скора в парламент!!!!! Бойко -Медведчук ездят в Россия а Луценко тупа молчит !!!! Туда идите и протестуйте ….!!!!!

  36. Чи люди подуріли чи проплачені тільки президент щось нормальне починає робити і отакі зразу проплачені акції . Володимир тримайся народ України з тобою.

  37. Валентина Василівна Гембич він теж не за руський мир,ми всі за Україну, але попередня влада пригріла дуже багато нелюдів, які стали міліонерами за часів свого депутатства,у цей час коли в країні війна,тому така влада не повинна більше працювати.

  38. А чому не працюєте ,не на війні?За що живете мітингувальники?Та щоб води купить треба гроші ,а посеред вулиці вони не валяються ,то за скільки вас куплено?Халявщики є халявщики.І будемо бідувать з таким народцем дуже довго.

  39. Даша Сидоренко От відподайте суто за себе.А це,що ви строчите це ваша суб’єктивна думка інші люди думають по іншому і ніхто їм не платить.Якщо маєте факти підкупу покажіть.

  40. Сколько заплатили?Оказывается есть специальные группы ,которые по свистку сбегаются,чтобы заработать и им все равно кого поддерживать.Как все это подло!

  41. Ви самі переступили не один раз через Конституцію. Переписували доповняли на свої вимоги . Для кімів братів родичив. Не зверт айте свої гріхи на нову команду. Коли робота почнеться з Новою радою- побвчите що ви наробили з країною. Загудбили гроші – почалися ріки брудую.На передню лінію оборони не маєте бажання відправитися ?!

  42. Знаток законів, приїхав у Конституційний суд України щоб допомогти суддям.Невже своїх справ не має,хоча би повчити державну мову.Чи ми скоро закон про мову тоже будемо переглядати.

  43. Какой позор . Люди остановитесь . У вас дети , внуки . Дайте молодым дорогу . Давайте вместе строить Украину . Да посмотрите как другие страны живут . Разве вам так не хочется жить . Эти уже показали за 5 лет .

  44. Людмила Билык как правильно пишите. Они думают только за сегодня а там еще продажные шкуры где н будь продадуться пивасика попьют и еще так будут зарабатывать .Гниды

  45. Люди ви настільки дешеві шо аж гидко просніться ! Люди нам потрібно не дати цим прихвостням обезкуражити нашого нового призидента!!!!

  46. А ,ПОЧЕМУ ОНИ НЕ НА РАБОТАХ ,У НИХ НЕТ СЕМЕЙ,ВОТ ОТСЮДА ЛЮДИ И СОМНЕВАЮТСЯ ,ЧТО ЭТО НАСТОЯЩИЕ ПАТРИОТЫ,А ЗНАЧИТ ИМ ПЛАТЯТ ,И ОЧЕНЬ ХОРОШИЕ ДЕНЬГИ.

  47. Если вы считаете ,что конституцию переступили, то вы её вместе с судом затоптали в грязь,суд дал запро

    раде ,есть ли коал коалиция?, ответа нет,значит нет,если суд не понял,

  48. Если б не пошел в суд орали бы “сцыкун”. Мы уже это проходили. Этим продажным лишь бы денег заработать. Что скажут , то и орут

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>