15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Зеленський звинуватив оточення Порошенка у співпраці з російськими ЗМІ

Команда обраного президента України Володимира Зеленського звинуватила оточення чинного глави держави Петра Порошенка у розповсюдженні фейків і співпраці з російськими медіа.

Заява оприлюднена на сторінках команди Зеленського в соцмережах.

Зокрема, звинувачення стосуються публікації депутата від фракції «Блок Петра Порошенка» у Facebook щодо нібито зустрічі Зеленського на відпочинку в Туреччині з німецьким політиком Грегором Гізі, який лобіює інтереси Росії у ПАРЄ в питанні санкцій проти Москви.

«Потім з’ясувалося, що поруч із Зеленським був працівник турецького ресторану, кухар Фірат. Фейкотворець Ар’єв оновив свій Facebook-пост й навіть вибачився, але його брехливе повідомлення набуло розповсюдження у ЗМІ», — йдеться у повідомленні.

Також команда майбутнього глави держави заявила про фейк щодо нібито відпочинку Зеленського на «40-метровій яхті Коломойського» та його зустрічей з людьми Владислава Суркова, радника президента РФ Володимира Путіна, та Віктора Медведчука.

У команді Зеленського розповіли, що на територію готелю, де зупинився Зеленський, обманом потрапили журналісти пропагандистського російського телеканалу «Росія 1».

«Вони представилися гостями готелю, відверто збрехавши, і навіть сфотографувалися із Володимиром Зеленським, а потім намагалися організувати провокацію», — розповіли в команді майбутнього глави держави.

Команда обраного президента обіцяє, що за розповсюдження фейків настане відповідальність.

«Але відповідальність неминуча. І вона вже незабаром. Адже короткостроковий та досить неспокійний відпочинок Зеленського вже завершився. Він повертається до справ. Для декого вони можуть стати кримінальними», — йдеться у повідомленні.

Раніше Зеленський заявив, що зараз в Україні з’явилося багато «аферистів», які прикриваються його ім’ям. Він закликав не вірити їм і звертатися до поліції.

1 коментар

  1. Зе!100%Порошенко предвыборной компании использовал изображение Путина и суд признал это провомерным.В каком случае это могло произойти?Правильно, если имелось личное разрешение от Путина с пампортными дпнеыми.Теперь о языковом законе.Когда в 2014 году он поднимался мы потеряли Крым.Сейчас, в тот же день, уогда был вычтавлен на повестку дня “Мовний закон”, Путин обьявил о выдаче Российских паспортов.А не для никого не секиет, что Донбас и Луганск у нас рксскогоыорящий и все события начались в 2014 году из-за язвка.Вывод?Это было сделано предна еренно, что бв те быстрее согласились получить русские паспорта. Ведь, страх, что их заставят намильно перейти на укрпинский их подтолкнул к этому и сегодня там стоят осереди зп русскими паспортами.Осень тянет это на длговорняк.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>