9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Зеленський здвивував журналістів черговим перлом

Шоумен, кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що команда його експертів і юристів працюють над законопроектом, в якому буде прописано зняття недоторканності з президента, суддів і депутатів.

Про це він розповів в ефірі програми «Інтерв’ю з кандидатом» на телеканалі ICTV, повідомляє «Обозреватель».

«Нехай це прозвучить популістськи, але в такому форматі ніхто не пропонував і не читав в програмах інших кандидатів: це зняття недоторканності з президента, депутатів і суддів. Все це повинно бути в одному законі, бажано», – заявив Зеленський.

Кандидат у президенти додав, що Верховна Рада може зняти недоторканність з президента, але заблокувати зняття її з парламентаріїв.

У студії Зеленському заперечили, нагадавши, що недоторканність депутатів і президента записана в Конституції України, а недоторканність суддів регулюється дещо інакше. Однак він відповів: «Наші правові експерти і юристи вже готують цей законопроект. Подивимося».

Раніше фінансовий експерт Сергій Фурса заявляв, що головною проблемою кандидата в президенти України, коміка Володимира Зеленського, крім проявів “дикого популізму”, є відсутність критичного мислення і повне нерозуміння принципів управління державою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>