12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Експерт про Зеленського: у нього немає логічних і простих зв’язків у голові

Головною проблемою кандидата в президенти України, коміка Володимира Зеленського, крім проявів “дикого популізму”, є відсутність критичного мислення і повне нерозуміння принципів управління державою.

Про це написав у своєму Facebook фінансовий аналітик, фахівець відділу продажів DragonCapital Сергій Фурса.

https://www.facebook.com/sergey.fursa/posts/2661732377186493

Як приклад він розібрав недавню заяву команди Зеленського про нібито знайдену можливость збільшити зарплати вчителям до еквівалента 4 тисяч доларів.

“Проблема тут не в популізмі, хоча це приклад дикого популізму. Проблема в критичному мисленні і його відсутність у кандидата. Йому кажуть, що треба всього 200 млн доларів на рік, щоб ощасливити всіх вчителів країни – і він радісно киває. Хоча в його голові повинні були з’явиться питання “чому так мало”. Тому що 200 млн доларів на рік і 2 млрд доларів в місяць – це цифри абсолютно різного порядку. Але для його голови немає ніяких проблем з тим, що “всього 200 млн доларів” і “всім буде щастя “. І це основна проблема. Більша, навіть ніж Коломойський. Кандидат взагалі нічого не розуміє. І радісно киває “, – написав Фурса.

За його словами, Володимир Зеленський мало того, що не володіє інформацією і розумінням в питанні управління державою – він навіть не намагається в цьому розібратися.

“Він взагалі не уявляє собі масштаб, порядок цифр. У нього немає логічних і простих зв’язків в голові. А значить в цю голову можна вкласти все, що завгодно. І він не буде обтяжувати себе перевіркою. Або навіть спробою зрозуміти. Тому що відразу все зрозуміти неможливо. В університеті на лекції вважається, що якщо студенту дають більше 30% нового матеріалу, він його не сприйме. А в цій голові немає нічого, пов’язаного з держуправлінням. І кейс з учителями це доводить. А потім прийде Коломойський і скаже, що … Та все що завгодно скаже. І наш герой кивне. Адже він не буде вникати. Ніколи. А потім ми всі будемо за це платити “, – підкреслив експерт.

Він зазначив, що причина такої поведінки Зеленського в тому, що він ніколи не цікавився реальним суспільно-політичним життям країни.

“Коли тобі завжди було все одно, коли ти ніколи не брав участі в суспільному житті, коли тебе цікавила тільки зовнішня сторона політики, адже там зручно жартувати над політиками, то ти не можеш взяти і все вивчити за пару місяців. Паралельно ще знімаючи серіал. Ти нічого не розумієш. І ти ховаєшся від журналістів саме з цієї причини “, – пояснив аналітик.

На його думку, в цьому випадку Зеленському могли б допомогти цінності, але і тут він ніколи не був сильний.

“Ти ніколи не показував, що твої цінності відповідають не цінностям “малороса”, а цінностям українця, що йде в Європу. Адже з такими цінностями не жартують про Майдан і про ебонітові палички, а виходять на Майдан. Але кандидат не виходив. Кандидат жартував. І паралельно збирав жлобську колекцію дорогих годинників. А значить і тут нам нічого хорошого чекати не доводиться. Але вірити можна. Біда тільки, що поруч з вірою завжди немає критичного мислення. А воно нам дуже потрібно “, – резюмував Сергій Фурса.

Раніше повідомлялося, що Зеленський розповів, на які поступки пішов би у питанні Криму і Донбасу.

3 КОМЕНТАРІ

  1. Тепер розвелося аж надто багато усіляких там “єксьпьрєсафь”,котрі навіть граматики елементарної не знають,зате “розбираються” чи не в усіх галузях знань та психологічних наук!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>