9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Зеленський вніс на голів ОДА всяких чортів, – Ляшко

Лідер Радикальної партії обурився призначеними президентом Зеленським головами обласних державних адміністрацій.

Про це він написав на власній сторінці у Facеbook.

“Де обіцяні Зеленським конкурси на голів ОДА?! Чи теж жартував над українцями, як про зниження високих тарифів? На голів ОДА Зеленський вніс всяких чортів, якщо покопатися, 100% будуть зв‘язані з його бізнес-оточенням, по-іншому він не вміє”, – заявив політик.

Ляшко також додав, що у журналістів-розслідувачів тепер є багато роботи, адже, за словами політика, уряд не повинен нікого погоджувати до моменту отримання повної інформації, адже ОДА – це не філіал Адміністрації президента.

https://www.facebook.com/O.Liashko/posts/2243058672429384

Нагадаємо, Зеленський змінив керівника Сумської ОДА.

Також президент подав у Кабінет Міністрів свої кандидатури голів ОДА у п’яти областях.

63 КОМЕНТАРІ

  1. Олег, но не повезло в этот раз. Надо было меньше прыгать то к одним, то к другим. Ты хорошо заработал за 5 лет сидите и не гневите Бога. Молчите ятобы не забрали все что имеете.

  2. Олежка люди живут и на минимальную зарплату,работая на фермах, а у вас будет три таких, ещё зарплата жены и дочки. Не переживай как то сведешь кконцы с концами. Мама поможет, пару квартир продаст, земли. Не отчаивайся

  3. Гіршого продажного чорта як ти,я ще не бачила,так що сиди і не рипайся.Невдовзі треба буде доказати в яку це лотерею ти виграв такі мільйони?

  4. Ляшок, что тебе все не нравится ,что делает президент?закрой свое ебло, забыли тебя спросить, чего ты у порошенко не спрашивал, про тарифы, аро землю, про войну, про укроборонпром, или ты с ним доле, пошел на хер.

  5. І до яких пір оце воно буде всюди лізти зі своїми коментаріями. Його ще не спитали, кого назначати. Краще собі хай роботу шукає, бо в парламент з таким рейтингом навряд чи пролізе.

  6. Неуважаемый балабол ляшко!Ну нет тебе места в новом парламенте,смирись.Натырил уже денежек при владе?Хватит.Пора сматываться и не мутить воду,хватит народ баламутить.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>