3.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Зеленський розповів, коли представить ключову п’ятірку своєї команди

Кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський заявив, що ключову п’ятірку своєї команди представить після виходу до другого туру президентських виборів.

Про це він сказав на зустрічі з провідними бізнес-асоціаціями в Києві в понеділок, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Ми хочемо представити ключових людей до кінця другого туру, якщо ми туди пройдемо. За ніс водити людей не будемо – ми п’ятірку назвемо. Решту – там на це буде до президентських повноважень майже 2,5 місяця. Я вважаю, нам цього часу вистачить, щоб усіх знайти”, – сказав Зеленський.

За його словами, він бачить у своїй команді людей, які прийшли на зустріч із ним і висловив сподівання, що вони також бачать себе у його команді.

Зазначається, що у бесіді також брали участь екс-глава Міністерства фінансів України Олександр Данилюк, колишній міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус, народний депутат Сергій Лещенко і співвласник “Нової Пошти” В’ячеслав Климов.

Зеленський також додав, що команда – “дуже складне питання”, і з деякими потенційними кандидатами на ключові державні посади не вдалося досягти домовленості.

“Ось є персонаж, я з ним вів переговори, тому що ми знаємо один одного з моменту захисту Краматорського аеропорту в 2014 році – Кривонос Сергій Григорович, він захищав. Супер офіцер, який наразі став… заступником голови РНБО. Він – кандидат у президенти, ми з ним зустрілися, домовилися, як воно буде потім – побачимо, але в секторі оборони ти – №1, я тебе бачу”, – сказав кандидат.

За словами шоумена, вони з Кривоносом домовилися, що підпишуть меморандум про підтримку після другого туру президентських виборів.

“Після цього через два дні та походу до Адміністрації президента він знявся на користь на користь Петра Порошенка. Я не знаю, з чим це пов’язано, але я можу просто сказати, що ця людина була на це місце”, – сказав Зеленський

Що стосується Служби безпеки України, то, за його словами, “треба дивитися на офіцерів у других і третіх ланках у службі”.

“Багато нам пишуть, і в онлайн-опитуванні… Не знаю цю людину, але всі хвалять Смешка (екс-глава СБУ, кандидат у президенти Ігор Смешко – ред). Не знаю, ніколи не спілкувався, тому не можу зробити поки що висновків”, –  зазначив він.

За його словами, після ознайомлення з інформацією про потенційного члена команди потрібно провести з ним якийсь час.

“Я маю з ним пожити – я не знаю, як можна по-іншому людей брати на роботу”, – резюмував кандидат у президенти.

Зеленський також заявив, що має намір максимально боротися з корупціонерами усіма можливими способами.

Нагадаємо, стали відомі прізвища технічних кандидатів від Тимошенко.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>