10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Зеленський пропонує Україні процедуру вступу до ЄС, якої не існує, – ЗМІ

Кандидат у президенти Володимир Зеленський пропонує рух України до Євросоюзу за процедурою, якої не існує.

Про це повідомляє «Європейська правда».

Буду робити все для того, аби за 5 років Україна могла би звернутися (до Євросоюзу. – ЄП) по План щодо кандидатства – якнайменше. В ідеалі – звернення по План щодо членства», – заявили «Європейській правді» у штабі Зеленського.

Журналісти «Європейської правди» пишуть, що ця фраза – фіаско. «Це – свідчення провалу “Зе-команди” в європейській сфері, вона хибна від початку до кінця. Навіть студент-міжнародник пояснив би їм, що в Євросоюзі не існує “Плану щодо кандидатства”. Сюрприз, але “Плану щодо членства” немає так само (на відміну від НАТО, де є документ зі схожою назвою – ПДЧ). Процедури розширення Союзу взагалі не передбачають будь-якого “Плану” чи подібного документа, за яким можна “звернутися” до ЄС», – пояснюється у статті.

Також Зеленський пропонує створити офіс з координації процесу євроінтеграції всередині Кабінету міністрів, щоб пришвидшити імплементацію Угоди про асоціацію.

Нагадаємо, що телеканал вже «1+1» прокоментував трансляцію шоу студії «Квартал 95» Володимира Зеленського 30 березня — у «день тиші» перед виборами.

15 КОМЕНТАРІ

  1. Якої команди?Неосвідчені випадково зібрані люди,з негативним ставленням до всього українського під проводом цієї недорозвиненої нацменшини ЗЕ.Голосуй за ЗЕ і станеш ГЕ…ГЕ на палочці.

  2. Це жесть люди майте клепку ви що хочете продати Украіну москалям цей виблядок доведе це що у нас щамісь жовто-блакитного замайорить триколор боже мені хочеться кричати що ви робите майте здоровий глузд

  3. Я не згідна на ці експерименти неука під час війни!!!! Цне загроза втрати територій і марних смертей!! Підтримуймо Гриценка!

  4. Oleg Bida у кота Лагерфельда і грошей більше і знають його по всьому світі. Вовіку господар стільки грошей ніколи не дасть.

  5. Зеленский, непроходимо глуп, совершенно не образован и не обладает даже средним для интеллигентного человека набором знаний и риторических навыков.
    О смелости, силе характера и готовности принимать сложные решения, способности выдерживать серьезное внешнее давление, хоть минимальном опыте и понимании политики нечего и говорить. Как и его унизительной малоросскости, «совковости» и отсутствии элементарного чувства достоинства.
    Это катастрофа для воюющей страны. И ссылка на, якобы, порядочность человека, которого ежедневно ловят на вранье звучит как совершенный анекдот…

  6. Вас, лохов еще сказками о ЕС еще долго писать будут. Никто там нас таким уровнем коррупции не пустит. Главный гарант коррупции президент. Вы где такое видели???

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>