8.8 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Канал «1+1» пояснив трансляцію шоу Зеленського у «день тиші»

Телеканал «1+1» прокоментував трансляцію шоу студії «Квартал 95» Володимира Зеленського 30 березня — у «день тиші» перед виборами.

У заяві групи «1+1 медіа» наголошується, що програмна сітка каналу «не адаптується під промоцію жодних політичних сил».

«Студія Квартал 95» є довгостроковим партнером телеканалу, з яким було укладено договір на кілька років про виробництво продуктів на замовлення «1+1». Середня тривалість ефірного часу суттєво не змінювалася. Крім того, серед тих передач, які стоять у програмі на 30 березня, «Розсміши коміка» та «Чистоньюз» — без участі кандидата у президенти, а випуск «Вечірнього Кварталу» є цього дня архівним, і Володимир Зеленський там виступає актором, а не кандидатом», — йдеться в заяві.

Медіагрупа підкреслила, що не вважає трансляцію Зеленського в «день тиші» порушенням законодавства.

Телеканал «1+1» 30 березня — в «день тиші» перед виборами — транслюватиме низку проектів студії «Квартал 95» кандидата в президенти Володимира Зеленського.

«Передвиборні агітаційні матеріали знімаються з 24 години останньої п’ятниці, що передує дню виборів чи дню повторного голосування», — йдеться в законі «Про вибори президента України».

Агітацією цей закон визначає «оприлюднення в друкованих та аудіовізуальних (електронних) засобах масової інформації політичної реклами, виступів, інтерв’ю, нарисів, відеофільмів, аудіо- та відеокліпів, інших публікацій та повідомлень», а також «проведення концертів, вистав, спортивних змагань, демонстрації фільмів та телепередач чи інших публічних заходів за підтримки партії — суб’єкта виборчого процесу чи кандидата на пост президента України».

Телеканал «1+1» належить олігарху Ігорю Коломойському, проте Зеленський заперечує будь-яку залежність від олігарха.

Нагадаємо, на «1+1» Порошенка звинуватили у вбивстві рідного брата.

14 КОМЕНТАРІ

  1. Якщо не транслювати передачі Вови-дурника, то овочі можуть піти на вибори, а так не зможуть відірвати дупу від дивану.

  2. Якщо буде показана,вибачте, морда кандидата в президенти по любому каналу в день тиші,то це вже порушення,це агітація,яка заборонена законом.Чи може такі,як Зе закон не признають і не поважають?

  3. Николай Бугаря магазины РОШЕН тоже закрыть !!! и убрать всю продукцию РОШЕН !!! да ещё закрыть все магазины которые продают продукцию РОШЕН и рекламу РОШЕН тоже запретить !!! ведь это тоже всё агитация !!! ведь этого не будет , тогда почему одним можно другим нельзя. ????????

  4. 95 квартал це шоу програма яка вже багато років існує.це не один Зеленський це колектив який працює і заробляє гроші для своїх сімей,а також виплачує налоги в державу.це не ролік з агітацією а шоу цілої групи людей.тимпаче українцям воно(шоу)подобається.

  5. Клоун я так вважаю це професія,так як і сантехнік і директор…головне що людина працює а не ворує.а чомуж ті кандидати не зайнялись шоу бізнесом,а не просижували штани у раді.тоді можливо і у них був шанс лишній раз показаться на екранах.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>