11.5 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Зеленський проігнорував дебати на “Суспільному”

Кандидат в президенти Володимиром Зеленський не прибув на дебати, що передбачені законом на “Суспільному”.

Про це в прямому ефірі “Суспільного” сказала модератор Мирослав Барчук, повідомляє кореспондент “Укрінформу”.

“Другий кандидат не прибув до студії”, – сказала Барчук.

Вона наголосила що на НСК “Олімпійський” була передвиборча акція, яка за законом не може вважатися дебатами.

Нагадаємо, під час дебатів у студії “Суспільного” заявили, що в залі може знаходиться людина, яка має намір вчинити терористичний акт.

165 КОМЕНТАРІ

  1. Правильно. Сколько можно бегать по каналам и сотрясать воздух, это я про Порошенко. Он пока ещё призидент, и вместо того, что бы работать и правда думать о стране, о пленных, о народе, ходит по каналам, радио и терпит языком. Как можно тогда давать шанс такому человеку??????

  2. Кандидат, который постоянно нарушает закон о выборах, тем самым проявляя неуважение к миллионам выборцев, должен быть снят. А учитывая то, что он марионетка, это надо было сделать еще раньше.

  3. А зачем ему идти,если Порошенко ни на один вопрос который задавал Зеленский не ответил.а вопросы то были те что задавали люди

  4. Досить стадіону. Ви усі бачили ,що робилось з президентом. П.Порошенко одному на “Суспільному” було спокійніше, говорив собі у звичному режимі….

  5. У меня еле хватило терпения слушать гаранта, что уж говорить о Зеленском! После такого бреда можно сойти с ума! Ни одного нормального ни вопроса , ни ответа! Истерика, и одно и тоже : Коломойский, Коломойский, Коломойский!

  6. Я Громадянин України , вільна людина так і непочув програми зеленськог ,він 19 днів бігав ,невідповідаючи на точні питаня, і я незбираюся вибирати кота у мішку і я побачив клоуна на дебатах , він мав бути на екранах телебачення щодня і доказувати всім нам що він кращий. Тоді виходить що він нас поважає бо він внас заінтересований . Станом на 19.04.2019 року Зеленський забив х.й на свого виборця поскільки рахує його неосвіченим бидлом і незбирається нічого розказувати про свою нібита програму.Якої немає а є ,нібито якісь технологи яким він нібито делегував якісь права говорити щось за нього ,бо вони знають що бидло проголосує, бо воно безмовлне.Українці недамо себе обманути сценічними шахраями.Громадяни України обєднуйтеся за долю держави

  7. И правильно сделал.нечего там делать,в прямом эфире хотела написать комментарий,выбивают слова,что это,свобода слова?Порох уйди!Зе!!!наш президент!!!

  8. Раиса Фокин а чему удивляться??? В этой компании чего только и не делали??? Плакаты,листовки,платочки,футболки,кепочки,звонки от президента, клевета и поклепы.Ничего не удивит больше.Нет веры.

  9. А толку йти знову одне іте порох знову до £ба £тся то Коломойский то відповідальність то ще якийсь бред буде нести, брехнею по нашим вухам їздить вже все вирішено, петро змирися.

  10. Оксана Хандусь
    Какие дебаты? Дебаты могут быть только между кандидатами в президенты и только тогда, когда их осталось ДВОЕ. Какая Тимошенко и при чем тут она???

  11. Люди хочуть розуміти і почути президента саме легше втікти так може бути 5 років зараз пішли в модуі такі начальники коли відповідати -втекли

  12. Наташа Ощепкова я спитаю у Вас тільки одне:Ви збагатилися за минулий рік в 96 разів більше так як Порошенко ?Люди бідують а він заробляє.

  13. БлаЗЕнь олігархів та кремля, – вирок Незалежній Україні! Дебати – це не КВН, з жартами на папері, а ділова розмова. І Порох його розмазав, показав його справжнє обличчя! Але гопота в захваті, моська гавкає на слона….

  14. Оце точно. Водичку лиє. І переводить питання. Як баба базарна коломойський тай 1+1,більше нічого від нього не чути.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>