10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

На дебатах на “Суспільному” заявили про можливий замах на Порошенка

Під час дебатів у студії “Суспільного” заявили, що в залі може знаходиться людина, яка має намір вчинити терористичний акт.

Таку заяву модератор дебатів зробила після появи чинного президента Перта Порошенко в залі:

“Нам повідомили, що в залі є людина, яка може вчинити терористичний акт. Мене просять сказати це в ефірі. Я оголошую це для того, щоб хто боїться, зараз покинув зал”.

“Я приймаю рішення залишитися”, – сказав на це Порошенко.

“Я теж залишаюся, Петре Олексійовичу, тому що що мені робити – я ведуча шоу”, – відповіла модератор.

Тільки–но дебати між Петром Порошенко і Володимиром Зеленським на “Олімпійському” завершилися, українці в соцмережах вже почали ділитися власними враженнями і вирішувати хто ж переміг у цьому протистоянні.

117 КОМЕНТАРІ

  1. Що ви “плетете”? Дивлюсь трансляцію, нічого подібного не чула. Порошенко впевнено відповідає на а всі питання, Зеленський не з’явився.

  2. Олег Ушенин да убогий по ходу ,кто-то другой))) Не нужно завидовать ,это раз ! А во вторых ,убогими будем мы с вашим долбаный кандидатом Зе!

  3. А думаю що для того щоб заявити про замах необовязково йти “Суспільне”. Можна було про це і на стадіоні оголосити.

  4. Ну вже хочу матюкатися!Ви сороки!Модератор сказала,що в залі знаходиться людина, яка може вчинити теракт(ій повідомили).Хто боіться може покинути зал .Там що один Порошенко?йЙого прізвище не називалося.Ну вже видумки …козячі.

  5. Та кому він треба! Не розігруйте цирк! Його могли б і на стадіоні Грохнуть,коли дупою до народу повернувся!

  6. Бредятина. В студии? Где у каждого присудствуещего ренгеном проверили. Террорист? Да у него охраны батальен и блоха не прошмыгнет! От сказочник!

  7. кому ти нахир нужен уже лузер полное фиаско задолбав уже пугати всіх шо биз него капец усим відки така шезофренія

  8. Ви подивіться який пиз….бол.Його запитують одне,а він трандить зовсім друге.Треба вміти.Ізапитання так собі.Бояться запитувати прямо в очі серйозні запитання.Як говвориться.”Вокруг да около”

  9. Сказали что студия заминирована, но походу гарант об этом даже и не помнил, так горячо выступал и опять поливал Зеленского грязью.Сто раз подчеркнул, что Зеленский не пришол, что это нарушение закона.Возле Зеленского не дураки сидят…
    И сто раз на всех каналах говорили, что он мог не приходить даже на дебаты и ничего бы не изменилось.Кто за ЗЕ—зделал свой выбор и точка.

  10. О только что сказали, что ложный звон колоколов:никакого минирования студии небыло.Просто противно наблюдать за этим дешовым спектаклем.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>