9.3 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

Зеленський обрав «дешевий спосіб», як повернути втрачених виборців, – експерт

Аби повернути підтримку виборців східних областей України, які відвернулися від Володимира Зеленського та його партії, президент вдається до дешевих популістських кроків.

Таку думку у коментарі ІНФОРМАТОРу висловив політичний експерт Мар’ян Ощановський.

«Коли Зеленський приступив до виконання президентських обов’язків, він змушений був озвучити свою позицію по ряду принципових питань – щодо вступу до НАТО, щодо прямих переговорів з Путіним без участі посередників і так далі. Це призвело до втрати підтримки президента і партії «Слуга народу» серед електорату східних областей, яка відійшла «Опозиційній платформі» і в меншій мірі «Опозиційному блоку», – розповів він.

За словами експерта, аби повернути підтримку втрачених виборців, президент вдався до популістських дій.

«За короткий термін, який залишився до парламентських виборів, важко реальними діями повернути довіру виборців, які відвернулися від Зеленського і його партії. Тому президент скасував парад на День Незалежності, вдається до жорсткої риторики «міцного господарника», пропонує люструвати оточення Петра Порошенка. Все це, за великим рахунком, популізм, «дешевий спосіб» повернути симпатію електорату, який проживає у східних областях і якому подобаються такі ініціативи президента», – сказав Ощановський.

Нагадаємо, минулого тижня Володимир Зеленський і Володимир Путін вперше провели телефонну розмову.

5 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>