10.4 C
Kyiv
Середа, 24 Квітня, 2024

«Вийди звідси! Не люблю бандитів»: Зеленський вигнав з наради в Борисполі секретаря міськради

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Борисполя вигнав з засідання секретаря міської ради Ярослава Годунка.

Про це повідомляє Громадське.

Між ними сталася перепалка під час обговорення будівництва лікарні в Борисполі. Заленський розпорядився, аби лікарню відремонтували до 2020 року.

Годунок поскаржився, що раніше співзасновниками Бориспільської лікарні були місто і район 50/50, а потім глава Бориспільської РДА Олександр Туренко забрав у міста лікарню, і тепер лікарня не може фінансуватися з міського бюджету.

«Коли дуже багато кричать, я завжди прошу знайти в інтернеті щось про людину, яка дуже багато кричить», — відповів Зеленський до Годунка, і прочитав з телефону, що Годунок був засуджений за розбій із тяжкими тілесними ушкодженнями. Президент назвав чиновника «розбійником» і закликав його вийти з зали.

Годунок у відповідь викрикнув «усі ми президенти», згадавши інавгураційну промову Зеленського, на що президент сказав: «Ти точно не президент. Бо у президента немає криміналу».

Ярослав Годунок — секретар Бориспільської міської ради, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Нагадаємо, новим главою Київської ОДА став Михайло Бно-Айріян.

20 КОМЕНТАРІ

  1. Уважаемый Вл. Ал. , пожалуйста будь последовательным в своих действиях , возле тебя рядом сидит махровый коррупционер , который не достоин быть в Вашей команде – А . Данылюк , на него , может он не говооил Вам , заведено уголовное дело в Генпрокуратуре !!!

  2. ДОСЯГНЕННЯ ЧИННОЇ Української ВЛАДИ ЯКЕ ВТАЮЕТЬСЯ ES-Ukraina
    і Ні НАПИШУТЬ МЕДІЯПОВІЇ…
    ТЯЖКОЕ УГОЛОВНОЕ ПРЕСТУПЛЕНИЕ
    Украинские и Русские НАЦИСТЫ по сговору с Польским Урядом
    ПРОЛОМИЛИ ЧЕРЕП ,ломали рёбра и выбили зубы !
    ВСЯ ПРАВДА о ЗАКАЗНОМ ПРАВОСУДИИ http://t.co/Pf4zKOTDzH

  3. Конечно хорошо, но Президент не должен заниматься секретарём рады небольшого городка! Сколько преступников занимают должности гораздо более значимые! Многие без приговора суда, но для того чтобы их снять с должности достаточно политической воли – есть моральные принципы и пусть занимаются ими правоохранительные органы! Вот это будет правильно. Уже проходили – аресты показательные, вертолётами свозили и ?????

  4. Пора діяти.Відновити дисципліну,субординацію.Тоді буде лад.А ще менше виносити на загальний огляд робочі нюанси .Важливий результат.І нічого нам обсмоктувати яким тоном говорив президент.За своє життя він знає з ким яким тоном треба говорити.Чого тільки не нав’якали на його адресу!Досить!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>