13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Зеленський критикує Ляшка за його вимогу зробити діяльність президента публічною, – експерт

Під час виступу на «iForum 2019» Володимир Зеленський, критикуючи високопосадовців, згадав Олега Ляшка зовсім не випадково. Це була відповідь на вимоги лідера Радикальної партії зробити публічною діяльність Банкової та на інші випадки, коли політик опонував президенту.

Таку думку у коментарі виданню ІНФОРМАТОР висловив політичний експерт Мар’ян Ощановський, говорячи про сьогоднішній випад Зеленського на адресу Ляшка.

Як повідомляли ЗМІ, під час виступу на форумі Володимир Зеленський заявив, що чиновники заважають впроваджувати в Україні інноваційні технології. Поки президент критикував держслужбовців, на екрані з’явилася фотографія з Олегом Ляшком та іншими депутатами. «Ось ці чиновники, подивіться», – показав Зеленський на фото, маючи на увазі, що, мовляв, вони заважають Україні розвиватися.

На думку експерта, Зеленський не оминув нагоди покритикувати Ляшка, бо йому, вочевидь, не сподобалися вимоги останнього зробити відкритою і публічною діяльність Адміністрації президента.

«Поява фотографії Ляшка у доповіді президента – це його відповідь лідеру Радикальної партії на вимоги транслювати у прямому ефірі зустрічі в Адміністрації президента, на зауваження у Верховній Раді щодо української мови, на критику «мирної угоди» з Росією… Мабуть, новий президент вважає, що до критики потрібно не прислухатися, а в такий от спосіб реагувати», – сказав він.

Коментуючи слова президента, адресовані «старим чиновникам», експерт зауважив: «Зеленський вважає, що такі політики як Ляшко повертають Україну в минуле. Але хіба не новий президент привів на Банкову людей з минулого?! Богдан, Рябошапка вже багато років працювали в органах влади. На додачу ще очікується призначення Данилюка, який також працював чиновником, секретарем РНБО. На відміну від Зеленського, який обіцяв привести у владу «нові обличчя» і порушив свою обіцянку, у 2014 році Ляшко привів у Раду справді нових людей. Жоден депутат Радикальної партії раніше не був парламентарем».

Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко висміяв у соціальній мережі президента України Володимира Зеленського.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>