21.8 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Зеленський із дружиною відкрив табір для наркозалежних

Президент України Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою Зеленською взяв участь у відкритті спортивно-терапевтичного табору Міжнародної антинаркотичної асоціації.

Про це повідомляє офіційний сайт президента України.

“Я своїм приїздом хочу засвідчити, що держава має звертати увагу на це питання. Всі, а насамперед – політики, мають підтримувати, приїжджати, цікавитись, які є проблеми, мають показувати, що вони небайдужі до таких асоціацій, до цього питання загалом”, – сказав Зеленський.

Президент заявив, що для подолання проблеми наркотичної та алкогольної залежностей держава на законодавчому рівні має надавати більшу підтримку асоціаціям, що опікуються залежними людьми, захищати молодь та інших українців від алкоголізму й наркоманії, сформувати чіткий план заходів для розв’язання згаданих проблем.

Міжнародна антинаркотична асоціація понад 10 років займається профілактикою та реабілітацією нарко- і алкозалежних в Україні, Грузії та Молдові.

Раніше в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що МОЗ готове представити Зеленському свідчення успішних змін в системі охорони здоров’я, однак із його команди досі немає відповідного запрошення.

174 КОМЕНТАРІ

  1. Віталій Тарасов Яка ви погана людина НЕВЖЕ так можна ображати просто має бути совість ми ладні всі перегристися а чесно кажучи не знаємо чому тай для чого

  2. А мне этот слой населения до лампочки сами до этого дошли ,лучше оказывать помощь больным детям ,старикам и кому тяжело оплатить свое лечение

  3. У нас десятилетиями делают вид что проблемы с наркотиками нет…. менты крышуют…. богачи возят, торгуют, наживаются…. молодежь пропадает. Поэтому приветствую и таких лагерей и центров должно открываться много. Нужно спасать генофонд страны.

  4. Люба Бовкун Солоденька не Вам вирішувати , яка я людина , Ви мене не знаєте І я вас теж (Слава Богу) А пишу про таке бо маю дуже конкретну підозру , що до цієї істоти . І будь ласка пишіть вічливо бо ятеж можу не вічливо відповідати .

  5. Алина Иванова А звідки у Вас такі данні , що до мікроба не кажучи вже про мене , невже з особистого досвіду спілкування з “голкою” ?

  6. Nadezhda Kovaljova я не нарик готов сдать анализы в любой лаборатории мира. А ваш сцыкло не здал. Вы пять лет твердили что порох алкаш. Так вот преЗе наркоман пока не докажет обратное. Терпите!

  7. Наконец то занялись этими несчастными детьми! А то за эти 5 лет сложилось такое впечатление что нашему правительству было выгодно что бы наркоманы заполонили Украину

  8. Валентина Тимкив В тім і справа що не бачив , а конкретна підозра є , а що до дешевих закидів накшталт “будь мужіком” , відповім – Будьте хоть трошки розважливою – Увімкніть мізки . якщо такі є !

  9. Та краще б нічого не відкривав,бо всеодно обсерите!!!Господи,що за гидка та бридка нація!!!Та в цій краіні ніколи нічого не зміниться!!!!!

  10. Лена Брайко за сиріт онкохвооих дітей сонця аутистів з вродженими вадами в першу чергу треба допомагати… Мені вже соромно за нашого президента… Не з того боку він починає

  11. Это не Зе заслуга, он принял участие в открытии и показал , что проблема с наркоманией в Украине существует.

  12. Nelli Makovskaya для онко больных детей больницу строила жена Ющенко,вот только деньги с людей собрала и сразу исчезла,а для наших воинов обещал много сделать Порошенко! Как всегда – Обещал!

  13. Народ какой вы злой, что вам сделал Владимир ? Когда надо было кричать от того что происходит, все молчали. Так что заткнитесь грязные языки.

  14. Так,я дура! Бо дозволяю таким паршивим овечкам жити на моїй
    Україні,не бачити змін,які тільки й мріють, щоб набити своє брудне нутро,і ніяка сила мене не заставить думати так про вас і вам подібних, мій президент
    Порошенко! Хто не працює, той не помиляється,згиньте з моєї землі,шкода,що прізвище твоє на ,
    ,О,

  15. Почему у Порошенко ничего не просили, Зеленский несколько дней у власти, выхотите, чтобы всё и сразу, тогда вам к Порошенко. За 5 дней Зе всё не в силах поднять

  16. Валентина Кушнаренко Дуже у Вас дивна уява про наших воїнів , я їх не ідеалізую, серед них є пяниці і наркомани , мій син тільки повернувся з передової не вживає жодних допінгів , були в мене друзі що поклали своє життя за нашу свободу , Ви таке скажіть їх родичам і дітям , Вас розірвуть на шматки за такі слова .

  17. Андрей Пакляченко больше ни до чего не додумались??? Привыкли, что Порох только тянет все себе!! Видно ты первый в очереди? Проблемы есть???

  18. Любовь Мелетич это что за хрень,на себя посмотрите и загляните себе в черную душу,,,Ну вот зачем так писать,вы видели или вместе были наверное ,,,Вроде женщина как женщина,а пишите бред

  19. Lubov ,для военых должно лечение и реабилитация проходить по месту службы ,при военных городках ,там должны быть ети госпитали ,они контрактники ,а вот для больных детей ,надо темболее очень много сейчас из за нашего воздуха страдают астмой,и многие другие болячки ,

  20. Андрей Пакляченко за собой смотрите,что вы все как гиены напали на человека,,,а то что Порош увлекаться водкой и выходил к людям в каком виде то это хорошо.

  21. Браво. І хай хоч хтось скаже, що Володимир не працює. Завтра тиждень, як Він при посаді. Але результати дають про себе знати….

  22. Галина Рончковська, а хто ти така, щоб дозвіли видавати?! Сиди у своєму сектанському клубі 25 і там торохти!!! Гидота це моя земля, як і всіх Українців дак може сама ЗГИНЬ!!! КОМАНДЬОР ЗОМБОВАНИЙ!!!!!

  23. Андрей Пакляченко ,точно я за Петра забыла, как раз там с ним встретитесь ,во уже накланяешся и надякуешся ,как раз исповедуешся ,он тебя отмолит ! Так что ты двух зайцев убьеш ,в одном месте все дела решиш !

  24. Это наболевшая тема. Самый пик начало девяностых. На сегодняшний день очень много людей у которых трезвости больше 10 лет !!! Я думаю у них есть что спросить и чему поучиться.

  25. Ещё бы хорошие дома для престарелых, только не такие, как концлагерь, а как за границей показывают, домашние, с добрым медперсоналом))))

  26. А може краще було йому поїхати на місце затоплення Івано-Франківської області і підтримати постраждалих від повені, як це роблять президенти інших держав?!!

  27. Ліна Верна а може досить шукати в людині щось погане? Цим займаються відповідні органи. Коли Закарпаття затоплювало, я не пам’ятаю, щоб президенти приїзжали. Це справа Гройсман, поки що.

  28. Что говорить — очень нужное дело. Тем более что (просочилась информация) воюющих на востоке “обеспечили” наркотиками. Уж им то нужна такая реабилитация в первую очередь

  29. О! А ось і “група підтримки” підтянулася ,з залежних торчків .
    Не за горами такий важливий закон для країни 《про легалізацію легких наркотиків》. Ось тоді і побачимо хто тут обісцяний придурок рахітний …

  30. Ещё нужно открыть таборы для молодёжи, которая нигде после тюрьмы не работает, а лазит по мусорниках, бомжует. У нас это огромная армия в городе. Может их принудительно лечить, заставлять работать. Это может превратиться в катастрофу и эпидемию.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>