12.6 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Заступник Міністра юстиції України відзначила голову ОТГ з Рівненщини

Заступник Міністра юстиції України Іванна Смачило опублікувала на своїй сторінці у Facebook інформацію про місцевих лідерів, які надихають.

Серед усіх лідерів малих громад, яких відзначила заступник міністра, є і голова Олександрійської ОТГ на Рівненщині від Радикальної партії Олега Ляшка Микола Шустов, – пише сайт Рівняни.

“Олександрійська ОТГ у Рівненській області ще тільки починає працювати, але зміни вже помітні. Сільський голова Mykola Shustov вже створює місцеву добровільну пожежну дружину, має проект побудови нового сучасного ЦНАП. Таких ініціативних і дієвих людей в країні тисячі. Їх не так часто показують по телевізору. Про них не так багато говорять на всеукраїнському рівні. Але ці люди вміють надихати. Власним прикладом показувати, що зміни можливі. Навіть у невеликих селищах та селах. Варто лишень засукати рукави і працювати, переймати кращий досвід, бути відкритим для світу. Без них, маленьких, але дуже важливих, «гвинтиків» машина реформ ніколи не запрацювала би на повну силу. Сьогодні ці локальні лідери змінюють свою громаду, завтра змінюватимуть цілі регіони, а ще пізніше – країну. Вони і є той кадровий резерв для української політики і державної служби, про відсутність якого всі говорили раніше”, – зазначила Іванна Смачило.

Раніше в ексклюзивному інтерв’ю ІНФОРМАТОРу Микола Шустов розповів про проблеми Олександрійської ОТГ та про переваги і недоліки децентралізації.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>